(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Pargán
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-04-10 12:03:25
Kedves fórumozók, kedves vendégeink ! Szeretnék bemutatkozni itt a Parga fórumon: Pápai Ferenc vagyok, idén én leszek az Önök kalauza, segítője, telepített idegenvezetője ezen a csodás helyen Pargán. Hamarosan indul a szezon, pár hét és kiutazik az irodánk csapata hogy az utolsó simításokat elvégezzük a rajt előtt ! Már tényleg közeleg a nyár, a képeket nézegetve szinte érzi az ember a tenger illatát, a forró napsugarat ! Készülődjünk együtt :-) ! Várom tehát kérdéseiket, és hamarosan szeretettel várok mindenkit Pargán ! Üdvözlettel , Feri .
Grand Balázs Dátum: 2014-04-07 14:47:21
Lakatos Tábita írta ekkor: 2014-04-02 20:59:20
Sziasztok! Volt már valamilyen tapasztalatotok arról a bizonyos menüs vacsoráról? Gondolom ez azt takarja, hogy választani nem tudunk, ezért érdekelne, hogy milyen színvonalra számíthatunk :) Előre is köszi! Tábi
Kedves Tábi! Az idei lesz az első szezonunk Pargan, így a szezon kezdetéig valószínűleg nem lesz olyan, akinek lenne saját tapasztalata. A menüvel kapcsolatban így még nekem sincs tapasztalatom, viszont vacsorázni már többször vacsoráztam náluk, és eddig mindig finomat ettem náluk, ráadásul nagyon szép helyen, a parti sétányon található az éttermük. :)
Grand Balázs Dátum: 2014-04-07 14:42:37
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-04-02 12:41:06
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Miltos házhoz vezető út milyen meredek? A kisfiam miatt érdekelne, aki 3 éves. Nagyon megterhelő lesz neki a városi strandig, illetve inkább vissza a séta? Elérhető távolságban van a Valtos beach egy 3 éves gyermek számára gyalogosan? Vannak olyan meredek utcák, mint Neos Marmarason? Imádjuk Marmarast, de az első pár nap után nem gyengén volt izomláz. smile Ami egyébként nem árt. Sőt. Fittebben jöttünk haza, mint ahogy oda mentünk. smile
Kedves Henrietta! Parga ilyen szempontból nagyon hasonlít Marmarasra. Viszont az apartmanjaink közül a Miltos és a Zorbas házunk fekszik a legalacsonyabban, viszonylag kis szintkülönbséget kell csak leküzdeni, szerintem nem lesz probléma a kisfiának. A Valtos beach az Alexia házunkhoz van közel, a Miltos apartmanhoz képest a település másik oldalán van. Keresztül lehet sétálni a településen a Valtos beachig is, bár ez már szerintem megterhelő lenne egy három éves gyereknek. Viszont a kikötőből-a strand mellett- indulnak kishajók a Valtos beachre, amelyekkel könnyedén átjuthatnak oda is.
Lakatos Tábita Dátum: 2014-04-02 20:59:20
Sziasztok! Volt már valamilyen tapasztalatotok arról a bizonyos menüs vacsoráról? Gondolom ez azt takarja, hogy választani nem tudunk, ezért érdekelne, hogy milyen színvonalra számíthatunk :) Előre is köszi! Tábi
Tóth Henrietta Dátum: 2014-04-02 12:41:06
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a Miltos házhoz vezető út milyen meredek? A kisfiam miatt érdekelne, aki 3 éves. Nagyon megterhelő lesz neki a városi strandig, illetve inkább vissza a séta? Elérhető távolságban van a Valtos beach egy 3 éves gyermek számára gyalogosan? Vannak olyan meredek utcák, mint Neos Marmarason? Imádjuk Marmarast, de az első pár nap után nem gyengén volt izomláz. smile Ami egyébként nem árt. Sőt. Fittebben jöttünk haza, mint ahogy oda mentünk. smile