(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2010-02-04 23:03:07
Ács-Nagy Bernadett írta ekkor: 2010-02-03 23:23:01
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem 3 éve voltam utoljára Paralián eddig mindig a Dias Zeussal mentünk de idén szeretnénk váltani, a caravel és kiriaki apartman között gondolkodunk.6-an mennénk összesen és lenne a kérdésem,hogy ti melyik szállást ajánlanátok 3 50 év körüli és 3 fiatal felnőtt részére.És még azt szeretném kérdezni, hogy az Éva hoteltől kb milyen távolságra vannak a szállások mert eddig mindig arra fele laktunk.Segítségeteket előre is köszi: Betti
Kedves Betti! A Paralia menü képek füle alatt a fotók között találsz egy térképet és azon be vannak jelölve a házaink. Egyébként a Kyriaki házunk közelebb esik az Éva Hotelhez, ugyanis az a főutcán, a Nikisen található. Azt ajánlom, olvassátok át a házak leírását és nézegessétek meg a képeket, úgy biztosan sikerül majd döntenetek. A Caravel apartmant főleg a tágas szobák, kedves házigazdák és a földszinten található bár, recepció és társalgó miatt szokták kedvelni a vendégek. A Kyriaki apartman szobái modernebbek, minden szobában van LCD tv Duna Tv-vel, itt is nagyon kedvesek a tulajdonosok és az idén ingyenesen lehet használni a klímát. Remélem, sikerül döntenetek és nyáron találkozunk! Üdv. Vivien
Grand Paralia Dátum: 2010-02-04 22:47:34
Varga Károly írta ekkor: 2010-02-02 21:01:05
Az Atlantiszban a wifi-ért kell fizetni?
Kedves Károly! Házainkban a wifi használat vendégeink részére ingyenes. Vivien
Ács-Nagy Bernadett Dátum: 2010-02-03 23:23:01
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem 3 éve voltam utoljára Paralián eddig mindig a Dias Zeussal mentünk de idén szeretnénk váltani, a caravel és kiriaki apartman között gondolkodunk.6-an mennénk összesen és lenne a kérdésem,hogy ti melyik szállást ajánlanátok 3 50 év körüli és 3 fiatal felnőtt részére.És még azt szeretném kérdezni, hogy az Éva hoteltől kb milyen távolságra vannak a szállások mert eddig mindig arra fele laktunk.Segítségeteket előre is köszi: Betti
Varga Károly Dátum: 2010-02-02 21:01:05
Az Atlantiszban a wifi-ért kell fizetni?
stremler anikó Dátum: 2010-02-02 20:05:31
Na győr az még nincs is messze! ma voltam bent lefoglalni, most már tuti h jun1-8ig megyünk a villa atlantisba:)Jön valaki akkor? remélem jó lesz!!