(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Gebri Anita Dátum: 2017-01-18 18:40:18
Kedves Fórumozók. Paraliara Sky apartmanba foglaltunk, szállást. Érdeklődnék, hogy milyen az apartman ? Evőeszközök, vannak, vagy vinni kell ? Előre is köszönöm a válaszokat :)
Bialkó Andrea Dátum: 2017-01-18 09:17:46
Kedves Fórumozók! Érdeklődni szeretnék, hogy a Sky Apartmanba foglaltunk szállást nyárra, és szeretnénk magunkkal vinni a kiskutyánkat is. Van erre lehetőség? Felárat kell fizetnünk érte? Oltási könyve, útlevele van, egyéni utazással mennénk, nem busszal. Előre is köszönöm az infókat! :)
Edit Dátum: 2017-01-05 11:32:28
Németh Józsefné írta ekkor: 2017-01-05 00:29:43
Kedves Edit! Az apartman Paralia központjában van..szinte mindenhez nagyon közel.Mi 2015-ben ott szálltunk meg.Legfelső szinten..utcafronton.Ennek ellenére egyáltalán nem volt zajos.Míg pezseg az élet az üdülőövezetben ti is..nyüzsiztek Nekem a tini lányaim délelőtt is nyugisan 10-11-ig is békésen tudtak aludni. Sajna egy zajosabb nyaralótársaságba bármikor bele lehet futni..de az nem az apartmantól és elhelyezkedésétől függ.Csak ajánlani tudom..Atlantist is és mellette a Caravelt is.3 szor foglaltunk oda 3 gyerköccel.😊
Kedves Németh Józsefné! Nagyon köszönöm, akkor nyugodtan utazunk a nyáron. :-)
Németh Józsefné Dátum: 2017-01-05 00:29:43
Edit írta ekkor: 2016-11-22 10:13:38
Kedves Fórumozók! A jővő évi nyaralást az Atlantis Parkview Ap.-ban tervezzük eltölteni. Esetleg valaki megosztaná velem a tapasztalatait? Pl: zajosság, távolságok. Nagyon köszönöm! Edit
Kedves Edit! Az apartman Paralia központjában van..szinte mindenhez nagyon közel.Mi 2015-ben ott szálltunk meg.Legfelső szinten..utcafronton.Ennek ellenére egyáltalán nem volt zajos.Míg pezseg az élet az üdülőövezetben ti is..nyüzsiztek Nekem a tini lányaim délelőtt is nyugisan 10-11-ig is békésen tudtak aludni. Sajna egy zajosabb nyaralótársaságba bármikor bele lehet futni..de az nem az apartmantól és elhelyezkedésétől függ.Csak ajánlani tudom..Atlantist is és mellette a Caravelt is.3 szor foglaltunk oda 3 gyerköccel.😊
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-12-30 12:11:53
Nádasdi Éva írta ekkor: 2016-12-21 11:21:12
Kedves Éva! Háromszor voltunk már Parálián és mindig a Atlantis Parkview Apartmanban szálltunk meg, a mivel nagyon meg voltunk elégedve, meg szeretném érdeklődni, hogy a privát parkoló meg van-e, mivel 2 autóval érkeznénk. Köszönettel: Nádasdi Éva
Kedves Éva! Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy az Atlantis Parkview apartmanban megszálló, személygépkocsival érkező vendégeink továbbra is igénybe vehetik a zárt, privát parkolót. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető