(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Dátum: 2009-08-31 10:30:51
írta ekkor: 2009-08-30 00:24:57
Kedves Vivien!Kicsit megkésve de mégegyszer ezúton is szeretnénk neked megköszönni a lányom (SEJLA) szülinapjára készülő meglepetésszerzésben való nagyon aranyos ötletes segítségedet!!Örülünk ,hogy megismerhettünk!Minden jót kívánunk a további munkádhoz!Üdv:K.Erika
Kedves Erika! Szívesen segíttettem és örülök, hogy hozzájárulhattam a "meglepetés bulihoz". Üdvözlöm a család többi tagját is, Neked pedig boldog névnapot kívánok! Vivien
Daróczi László Dátum: 2009-08-31 10:20:42
Sziasztok!Mi is szerdán jöttünk haza!És én is szeretnék megköszönni minden a grand toursnak és Vivien neked is!Kalózhajót ajánlom mindenkinek! Én is kiemelem a sofőröket nagyon rendesek!Főlleg Csabosz:-)akivel paralián buliztunk is!
Fekete Antalné Dátum: 2009-08-31 00:14:11
Sziasztok! szerdán jöttünk haza Paraliaról. Nagyon jól éreztünk magunkat. Az Atlantis apartmanba szálltunk meg nagyon szép hely. Ehhez a csodálatos nyaraláshoz hozzájárult Vivien is kedvességével és odaadó segitségével. Azon fáradozott, hogy jól érezzük magunkat. KÖSZÖNÜNK MINDENT VIVIEN !!! Kellemes utazásunkat szeretnénk megköszönni Gudász Csaba Kovács Imre, Szép Károly és Molnár Zsolt sofőröknek. Köszönjük Grand Tours !!!!!!!! Fekete család.
Pászti Szilvia Dátum: 2009-08-30 19:07:27
Sziasztok! Vettünk pálmafa csemetét kint Pannosnál,Parálián.Gondolom más is vett.Szeretnék érdeklődni a gondozásáról.Ha tudtok segíteni akkor légyszíves írjátok már meg.Előre is köszönöm.Sziasztok.Szilvi.
Dátum: 2009-08-30 00:24:57
Kedves Vivien!Kicsit megkésve de mégegyszer ezúton is szeretnénk neked megköszönni a lányom (SEJLA) szülinapjára készülő meglepetésszerzésben való nagyon aranyos ötletes segítségedet!!Örülünk ,hogy megismerhettünk!Minden jót kívánunk a további munkádhoz!Üdv:K.Erika