(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Vatamány Bella Dátum: 2009-08-22 22:55:05
Schmidt Szilvia írta ekkor: 2009-08-22 20:51:46
Mi is 24-én megyünk busszal és a Billy's apartmanba. Mi 36 év körüliek vagyunk és a 4 éves kislányunkkal megyünk Százhalombattáról. A buszra vékony hosszú nadrágot ajánlok,mert éjjel a klímától kissé hűvös van, vagy takaró kell. Szerintem kényelmes viselet a lényeg. Ja lenne egy kérdésem, hogy az apartmanba nincs mikrohullámú sütő véletlen? A gyerek miatt nagy könnyebbség lenne.
Szia Szilvia! Remélem jó utunk lesz. Majd felszálláskor figyelünk benneteket. Sajnáljuk, h nincs mikro a Billi's-ben...hátha lehet a Panos-nál használni. Éjszakára tettünk be hosszú nadrágot, pulcsit, takarót. Hát....van csomag bőven....
Grand Paralia Dátum: 2009-08-22 21:28:35
Schmidt Szilvia írta ekkor: 2009-08-22 20:51:46
Mi is 24-én megyünk busszal és a Billy's apartmanba. Mi 36 év körüliek vagyunk és a 4 éves kislányunkkal megyünk Százhalombattáról. A buszra vékony hosszú nadrágot ajánlok,mert éjjel a klímától kissé hűvös van, vagy takaró kell. Szerintem kényelmes viselet a lényeg. Ja lenne egy kérdésem, hogy az apartmanba nincs mikrohullámú sütő véletlen? A gyerek miatt nagy könnyebbség lenne.
Kedves Szilvia! Csak a Caravel apartman konyháiban van mikrohullámú sütő. Üdv. Vivien
Schmidt Szilvia Dátum: 2009-08-22 20:51:46
Grand Paralia Dátum: 2009-08-22 11:56:47
Vatamány Bella írta ekkor: 2009-08-21 17:15:40
Helló Vivien! (GrandParalia) 24-én hétfőn utazunk Paráliára a Billy's apartmanba Miskolcról anya, hugi és én.Nem tudtuk eldönteni a két (Caravel és Billy's) apartman közül, h melyiket válasszuk, mert mindegyikről nagyon jó vélemények voltak. De Panos és a te segíítségedre nagyon számítunk. Anya izgul hármunk közül a legjobban. Már most kérnénk egy pici segítséget: Van egy Jelentkezési lapunk (megrendelés), a befizetési csekkek, utasbiztosítás és a részvételi jegy. Meg van-e mindenünk,vagy kell még valami? Jogosítványt viszünk, útlevelet Tb. kártyát. Nagyon köszönöm a válaszod! Üdv: Bella
Kedves Bella! Ne aggódjatok, mindenetek megvan, most már csak arra figyeljetek, hogy semmit ne hagyjatok otthon. smile Szerintem a Billy's apartman jó választás volt, remélem Nektek is tetszeni fog majd. Bármilyen segítségre lesz szükségetek, szívesen állok rendelkezésetekre! smile Mindenkinek jó készülődést és jó utat kívánok, kedden találkozunk! Üdv. Vivien
Leányfalvi Zsoltné Dátum: 2009-08-22 08:51:49
Szia Bella! Mi Zakynthoson voltunk, de tudok neked válaszolni.Én nagyon fázós vagyok, ezért én vékony melegítőben v oltam, és volt nálam takaró is. De az utasok többsége pólóban, halásznadrágban van, és hoz egy takarót éjjelre. Te tudod, mennyire igénylitek a meleget. remélem, segítettem. Ibolya