(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Pászti Szilvia Dátum: 2009-08-19 10:42:34
Ha bárkinek bármilyen kérdése van szívesen válaszolok,ha tudok. smile
Pászti Szilvia Dátum: 2009-08-19 09:30:34
Szia Drága Vivien! Szerencsésen hazaértünk Kiskunfélegyházára.Mindent nagyon köszönünk neked is,még ennyit egy idegenvezető sem foglalkozott velünk.Majd jelentkezünk e-mailban is.Millió puszi és további szép nyarat kívánunk.A fotót majd küldjük.Már is hiányoztok!!!
Pászti Szilvia Dátum: 2009-08-19 09:27:33
Sziasztok! Drága Panos és családja.Nagyon szépen köszönjük ezt a 10 napot amit nálatok tölthettünk.Rémekül éreztük magunkat,csak gyorsan eltelt ez a pár nap.Mink minden évben Görögországban nyaralunk,sőt voltunk már Parálián is de még ilyen,szerető családnál nem voltunk sose.Nálatok a legfinomabb a Frappé is.Köszönjük a szombat esti kagylókóstolót is.Remélem még találkozunk.Millió puszi a család nevében.
Csutek Dátum: 2009-08-18 21:17:55
Schmidt Szilvia írta ekkor: 2009-08-18 18:45:41
Sziasztok! Mi a Billy's apartmanba megyünk és kisgyerekkel. Akkor mi nem fogunk tudni aludni? Remélem annyira fáradt lesz a gyerek, hogy nem fogja zavarni a zaj.
Szia! Én nagyon hisztis vagyok, mert zajban egyáltalán nem tudok aludni, de tavaly a Billy's semmi gondot nem okozott. Igaz, hogy a földszínten voltunk, ami nem az utcára néz, de a szomszéd utcáról nagy zaj szűrődött be. Én mégis végigaludtam az éjszakákat, mint a tej. Még a szemét szállítók sem ébresztettek fel, pedig Ők aztán zajosak. Csak kétszer sikerült napkeltét fotóznom, ami nagy szó, hiszen itthon a tyúkokkal ébredek. Úgyhogy nyugi! Nem zajosabb, mint itthon egy nem túl forgalmas utca.
Schmidt Szilvia Dátum: 2009-08-18 18:45:41
Sziasztok! Mi a Billy's apartmanba megyünk és kisgyerekkel. Akkor mi nem fogunk tudni aludni? Remélem annyira fáradt lesz a gyerek, hogy nem fogja zavarni a zaj.