(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2009-06-24 20:15:58
Kedves Zsuzsi és Vivien!Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy a Billy's apartman 3.emelet11 szobája hogyan néz ki belülröl?A képeken láthatóakkal megeggyezik e?Köszönettel.Erika
Grand Paralia Dátum: 2009-06-24 17:28:48
Berecz Andrea írta ekkor: 2009-06-23 20:28:21
Sziasztok lányok! Remélem minden rendben van veletek,mi szerencsésen hazaérkeztünk. Beszéltem Sanyival és elmondtam milyen klassz helyen és milyen klassz segítőkkel nyaraltunk. Néha gondoljatok ránk és küldjetek levelet a fórumon magatokról.A Berecz család
Sziasztok! Örülünk, hogy jól éreztétek Magatokat, és ehhez sikerült nekünk is hozzájárulnunk.Kívánunk Nektek további kellemes nyarat, magunknak pedig sok ilyen kedves vendéget smile Puszi: Zsuzsi&Vivien Majdnem el is felejtettük, a múlthéten láttunk egy " szemüvegben úszkáló delfint " smile
Grand Paralia Dátum: 2009-06-24 17:10:56
Varga Gyöngyi írta ekkor: 2009-06-23 16:23:09
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Kyriaki Apartmanban a hűtőnek mekkora a fagyasztó része? Vagy van egyáltalán?Mert annak megfelelően vinnénk magunkkal esetleg egy pár dolgot lefagyasztva. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Gyöngyi
Kedves Zsuzsanna! A honlapunkon a Kyriaki apartmannál is találsz leírást. Ha ezek között nem találsz választ a kérdéseidre, akkor írd meg konkrétan mire lennél kíváncsi. Üdv: Zsuzsi&Vivien
Grand Paralia Dátum: 2009-06-24 17:05:44
Varga Gyöngyi írta ekkor: 2009-06-23 16:23:09
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Kyriaki Apartmanban a hűtőnek mekkora a fagyasztó része? Vagy van egyáltalán?Mert annak megfelelően vinnénk magunkkal esetleg egy pár dolgot lefagyasztva. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.: Gyöngyi
Kedves Gyöngyi! A Kyriaki apartmanban kis méretű hűtő van, kis méretű fagyasztó résszel. Ha a honlapon a Kyriaki apartmannál a képekre kattintasz, akkor ott találsz képeket a konyhasarokról és természetesen a hűtőről. Reméljük tudtunk segíteni. Üdv: Zsuzsi&Vivien
Berecz Andrea Dátum: 2009-06-23 20:28:21
Sziasztok lányok! Remélem minden rendben van veletek,mi szerencsésen hazaérkeztünk. Beszéltem Sanyival és elmondtam milyen klassz helyen és milyen klassz segítőkkel nyaraltunk. Néha gondoljatok ránk és küldjetek levelet a fórumon magatokról.A Berecz család