(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Eleni teszt Dátum: 2009-03-24 14:51:48
Kedves Erus! Paralián van egy partnerirodánk. A nevük Pieria Travel. Ők valószínűleg tudnak segíteni ilyen ad hoc jellegű szálláskeresésben.
Dátum: 2009-02-17 18:55:57
Sziasztok! Tud valaki valami jó szálláshelyet ajánlani Paralián, ahol nem kell előre foglalni? Nekem csak egy-két napra kellene olyan, ami nem drága, de azért normális kinézetű. A Grand Tours-al utazok májusban busszal, de nem maradok Paralián, hanem két hétig lennék Lamíában egy barátnál. Nekem csak a visszaindulás előtti egy-két napra kellene szállás Paralián, ahová csak úgy besétálva is lehet rögtön szobát foglalni. Légyszi aki tud valami tippet adni segítsen.Köszi
Suba Erzsébet Dátum: 2008-11-11 16:12:46
Suba Erzsébet írta ekkor: 2008-11-11 15:58:25
Kedves Éva!Köszönöm,hogy válaszolt.Hát remélemm,hogy jó idő lesz.Ha minden jól megy,akkor május végén(25.-étől) fogunk menni Paráliára.Az nem baj,ha nincs tömeg,mert a zsúfolt partot nem szeretem.Én is remélem,hogy találkozni fogunk.Addig is minden jót.
Kedves Éva.Még az sincs kizárva,hogy június 2.-hetében fogunk menni.Pontosan még nem tudom.De az biztos,hogy megyünk Paráliára,mert nagyon jó hely.
Suba Erzsébet Dátum: 2008-11-11 15:58:25
írta ekkor: 2008-11-10 15:17:36
Kedves Böbe! Az időjárásról nem merek nyilatkozni,mert most ősszel is októberben volt nyári meleg,szeptemberben pedig őszi hideg.Elméletileg az idő jó ilyenkor,de a tenger vize még hideg.Az üzletek és szórakozóhelyek már nyitnak, van amelyik egy picit később.Tömeg mindenesetre még nem lesz, de remekül lehet ilyenkor is pihenni, kikapcsolódni, kirándulni.Reméljük találkozunk 2009-ben!
Kedves Éva!Köszönöm,hogy válaszolt.Hát remélemm,hogy jó idő lesz.Ha minden jól megy,akkor május végén(25.-étől) fogunk menni Paráliára.Az nem baj,ha nincs tömeg,mert a zsúfolt partot nem szeretem.Én is remélem,hogy találkozni fogunk.Addig is minden jót.
Dátum: 2008-11-10 15:17:36
Suba Erzsébet írta ekkor: 2008-11-09 14:13:26
Kedves GrandParalia.Jövőre májusban szeretnénk menni Paráliára.Az időpontot még nem tudom pontosan,még nem döntöttük el.Annyit szeretnk kérdezni,hogy milyen az idő májusban?Az üzletek,kajáldák nyitva vannak?Köszi a választ.Üdv.:Suba Böbe
Kedves Böbe! Az időjárásról nem merek nyilatkozni,mert most ősszel is októberben volt nyári meleg,szeptemberben pedig őszi hideg.Elméletileg az idő jó ilyenkor,de a tenger vize még hideg.Az üzletek és szórakozóhelyek már nyitnak, van amelyik egy picit később.Tömeg mindenesetre még nem lesz, de remekül lehet ilyenkor is pihenni, kikapcsolódni, kirándulni.Reméljük találkozunk 2009-ben!