(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Kozma Angéla Dátum: 2008-07-30 15:00:29
sziasztok! Engem az érdekelne, hogy ha fakultatív programokon szeretnénk részt venni, kihez kell fordulni? Hogy működik ez a dolog? Előre is köszönöm a választ
Grand Paralia Dátum: 2008-07-28 12:13:30
Kedves Durbabácsi! A Hotel Europa Paralia egyik legszebb, a közelmúltban felújított szállodája. Caravel és Billy’s apartmanunkkal szemben, kb. 100 m-re a tengerparttól és közel a központhoz található. A szobák erkélyesek, légkondicionáltak, fürdőszobával, telefonnal, SAT-Tv-vel, kis hűtővel, rádióval, hajszárítóval felszereltek. A szállodához étterem, kávézó és napozótető tartozik napozóágyakkal, napernyőkkel és édesvizű medencével. A tulajdonosok illetve alkalmazottak nagyon kedves és jól beszélnek németül és angolul is. Bővebb infót és képeket a www.hotel-europe.gr oldalon találsz. Jó készülődést és tervezgetést kívánok! Üdv. Vivien
Daniló Szabolcs Dátum: 2008-07-26 18:06:55
Sziasztok! Durbabácsi vagyok. Mi most megyünk elősször Paraliára gyerekkel a Hotel Európába. Ha van valakinek infója a szállodáról. Nagyon megköszönném. Előre is köszönöm! smile
Mittike Dátum: 2008-07-24 18:03:27
Grand Paralia írta ekkor: 2008-07-24 11:57:01
Kedves Mittike! A Kyriaki apartmanház: a konyhában található egy közepes méretű hűtő, páraelszívó, tányérok, evőeszközök (fakanál és merőkanál), reszelő, vágódeszka, egy közepes méretű lábos, serpenyő és tésztaszűrő. A fürdőszobában található egy felmosó vödörrel, valamint a seprű lapáttal a normál használati tárgyakon kívül. Remélem, tudtam egy picit segíteni! További kellemes nyarat kívánunk! ;) Petra
Kedves Petra! Köszönöm az információt.
Grand Paralia Dátum: 2008-07-24 11:57:01
Mittike írta ekkor: 2008-07-22 18:48:53
Sziasztok!A Kyriaki apartmanról szeretnék megtudni fontos dolgokat.Milyen a felszereltsége(konyha, fürdő).Válaszokat köszönöm.
Kedves Mittike! A Kyriaki apartmanház: a konyhában található egy közepes méretű hűtő, páraelszívó, tányérok, evőeszközök (fakanál és merőkanál), reszelő, vágódeszka, egy közepes méretű lábos, serpenyő és tésztaszűrő. A fürdőszobában található egy felmosó vödörrel, valamint a seprű lapáttal a normál használati tárgyakon kívül. Remélem, tudtam egy picit segíteni! További kellemes nyarat kívánunk! ;) Petra