(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2016-07-08 08:52:00
Darócz László írta ekkor: 2016-07-07 20:31:22
Kedves Éva! Mi ketten a párommal megyünk szeptember 27-én Paraliára az Atlantis apartmanba. Kérdésem a következő lenne: kaukciót kell fizetnünk megérkezéskor vagy sem? Ui: most megyünk önökkel immáron negyedszer, hiba sosem csúszott a rendszerbe! Gyors ki és hszaút, klassz buszok, jó sofőrök, jó apartmanok, és persze szuperül eltöltött hetek jellemezték utainkat melyeket önök bonyolítottak le!!! :) Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Darócz László
Kedves László! Köszönjük a pozitív visszajelzést, nagyon örülünk neki, hogy újra velünk utaznak! :) Jó hírként szeretnénk tájékoztatni, hogy idén nem kell kauciót fizetni a szálláshelyeinken. Várjuk Önöket Parálián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Fodor Zsófia Dátum: 2016-07-08 08:51:44
Kedves Éva! Jelenleg mely apartmanokban kell kauciót fizetni? Köszönöm előre is!
Darócz László Dátum: 2016-07-07 20:31:22
Kedves Éva! Mi ketten a párommal megyünk szeptember 27-én Paraliára az Atlantis apartmanba. Kérdésem a következő lenne: kaukciót kell fizetnünk megérkezéskor vagy sem? Ui: most megyünk önökkel immáron negyedszer, hiba sosem csúszott a rendszerbe! Gyors ki és hszaút, klassz buszok, jó sofőrök, jó apartmanok, és persze szuperül eltöltött hetek jellemezték utainkat melyeket önök bonyolítottak le!!! :) Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Darócz László
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-07-07 17:07:30
Soltész Kálmán írta ekkor: 2016-07-07 12:01:57
Köszönjük ezt a szép hetet nektek a jó programokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek nem kell félni sehol semmi gond, az idő szép a buszok nagyon kényelmesek , irány Görögország !!!!!!!! Jövőre ismét.
Kedves Kálmán! Köszönjük a kedves visszajelzését! :) Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat Parálián! Jövőre is várjuk Önöket sok szeretettel! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Soltész Kálmán Dátum: 2016-07-07 12:01:57
Köszönjük ezt a szép hetet nektek a jó programokat. Csak ajánlani tudom mindenkinek nem kell félni sehol semmi gond, az idő szép a buszok nagyon kényelmesek , irány Görögország !!!!!!!! Jövőre ismét.