(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2016-06-23 18:54:45
Zoltán írta ekkor: 2016-06-23 14:44:08
Kedves Grand Paralia Éva és Zoltán : köszönöm a válaszokat. Az idei évad elején volt rutinszerű ellenőrzés a határnál és akkor egy pár csomagból elkoboztak élelmiszereket. Én sem félig kész élelmiszerekre gondoltam,hanem pl. szalámi , húskonzerv. Fejenként ezekből mennyi vihető . Természetesen nem akarunk főzöcskézni , hanem a görög konyha ételeivel szeretnénk jóllakni . Remélem augusztusban sikerül találkozni . Mindenkinek szép nyarat,nyaralást kívánok. Üdv.:Zoltán
Kedves Zoltán! Igen, májusban történt egyszer komoly élelmiszer-ellenőrzés, mely során a csomagolatlan húskészítményeket elkobozták, a konzervekkel, szalámival, levesporokkal, stb., tehát a csomagolt élelmiszerekkel biztosan nem lesz gond egy újabb ellenőrzés során sem. Augusztusban találkozunk Önökkel! Addig is szép nyarat kívánunk! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Zoltán Dátum: 2016-06-23 14:44:08
Kedves Grand Paralia Éva és Zoltán : köszönöm a válaszokat. Az idei évad elején volt rutinszerű ellenőrzés a határnál és akkor egy pár csomagból elkoboztak élelmiszereket. Én sem félig kész élelmiszerekre gondoltam,hanem pl. szalámi , húskonzerv. Fejenként ezekből mennyi vihető . Természetesen nem akarunk főzöcskézni , hanem a görög konyha ételeivel szeretnénk jóllakni . Remélem augusztusban sikerül találkozni . Mindenkinek szép nyarat,nyaralást kívánok. Üdv.:Zoltán
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-06-23 08:44:25
Rubi László írta ekkor: 2016-06-22 22:35:48
Kedves Zoltán. Nem tudom mikor történt az eset de jelenleg, a grandos buszokon családonként egy hűtőtáska engedélyezett. Ebben pár alap dolgot érdemes csak vinni pl vaj, sajt, esetleg némi felvágott a reggelihez. Ilyesmit nem vesznek el. Legalábbis velünk sosem történt ilyen incidens, és a buszon utazó többi utassal sem. Ebédelni a hőségben amúgy sem kíván senki de ha mégis megéhezik vannak nagyon finom és jó árú péksütemények, érdemes megkóstolni és azt enni. Ennél bonyolultabb étkezésekre itthon készülni, alapanyagokat vinni nincs is értelme. Az árak nem magasak akár minden este is lehet tavernában vacsorázni, vagy pizzázni. De ha már ott lesznek érdemes a helyi specialitásokat enni, nem a megszokott hazait, hiszen nyaralnak nem? A párjának is szebb a nyaralás ha nem a családi főzőcskézéssel telik....
Kedves Zoltán! Megköszönve László hozzászólását, néhány szóval kiegészíteném. Ahogy László is írta, valóban egy hűtőtáska engedélyezett családonként, de szállítása csak az autóbusz csomagterében lehetséges. Az élelmiszer behozatalra vonatkozó szabályok értelmében tilos a nyers hús és a gyorsan romlandó élelmiszerek behozatala a betegségek terjedésének megakadályozása érdekében. Véleményem szerint ennek a szabálynak a betartása az utazók érdekében történik, hiszen a nyári kánikulában valóban gyorsan romlanak a húskészítmények és tejtermékek. Vákumcsomagolt húsáru, szalámi viszont behozható. Egyébként valóban nincs nagy eltérés a magyarországi élelmiszerárakhoz képest, helyileg minden beszerezhető. Várjuk Önöket Paralián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Rubi László Dátum: 2016-06-22 22:35:48
Zoltán írta ekkor: 2016-06-22 13:47:11
Sziasztok ! Érdeklődni szeretnék,hogy görögországi nyaralásra milyen és mennyi élelmiszer vihető itthonról . Grandos buszoknak a csomagteréből a határnál korábban kipakolták és elvették az élelmiszerek egy részét . Emiatt érdeklődöm. Nem szeretnék és gondolom akik még csak ezután mennek nyaralni görögbe ők sem így járni . Várom válaszotokat. Üdv.: Zoltán
Kedves Zoltán. Nem tudom mikor történt az eset de jelenleg, a grandos buszokon családonként egy hűtőtáska engedélyezett. Ebben pár alap dolgot érdemes csak vinni pl vaj, sajt, esetleg némi felvágott a reggelihez. Ilyesmit nem vesznek el. Legalábbis velünk sosem történt ilyen incidens, és a buszon utazó többi utassal sem. Ebédelni a hőségben amúgy sem kíván senki de ha mégis megéhezik vannak nagyon finom és jó árú péksütemények, érdemes megkóstolni és azt enni. Ennél bonyolultabb étkezésekre itthon készülni, alapanyagokat vinni nincs is értelme. Az árak nem magasak akár minden este is lehet tavernában vacsorázni, vagy pizzázni. De ha már ott lesznek érdemes a helyi specialitásokat enni, nem a megszokott hazait, hiszen nyaralnak nem? A párjának is szebb a nyaralás ha nem a családi főzőcskézéssel telik....
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-06-22 17:36:00
Máténé Lőrincz Noémi írta ekkor: 2016-06-22 09:53:14
Kedves Éva! Lőrincz Noémi vagyok. 09.27-10.04-e között utazunk Paraliara a szüleimmel. Ők idén 35 éves házasok lesznek. Meglepetésnek szánnám, hogy esküjüket megerősítsék ezen nyaralás alatt. Van-e ennek megszervezésére lehetőség? Segítségét előre is köszönöm. Üdvözlettel, Lőrincz Noémi
Kedves Noémi! Nem tudom, mi lenne a konkrét elképzelése, de egy hangulatos vacsorát egy kellemes tengerparti étteremben meg tudnánk szervezni Önöknek, pezsgővel és tortával. Keressen nyugodtan, amikor megérkeznek és ha egyezik az elképzelésével ez a vacsora-meglepetés, megbeszéljük a részleteket. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető