(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2016-06-06 10:10:38
Svédáné Kiss Ibolya írta ekkor: 2016-06-04 20:02:03
Kedves Gt.Szeretném meg kérdezni,hogy én elvàltam és kell e nyilatkozat az apátol hogy kivigyem a kiskoru gyerekemet.Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel Svédáné Ibolya
Kedves Ibolya! Igen, a kiskorú gyermek kiutazásához szükséges a közjegyző által hitelesített nyilatkozat az édesapa részéről. Várjuk Önöket Paralián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Svédáné Kiss Ibolya Dátum: 2016-06-04 20:02:03
Kedves Gt.Szeretném meg kérdezni,hogy én elvàltam és kell e nyilatkozat az apátol hogy kivigyem a kiskoru gyerekemet.Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel Svédáné Ibolya
Dátum: 2016-05-27 15:03:47
ÚJDONSÁG! Kedves Utasaink! Egy új szolgáltatásunkat szeretném a figyelmükbe ajánlani. Igaz, egyelőre tesztüzemben működik. Buszainkat elláttuk GPS jeladóval, ezáltal weboldalunkon egy térképen lehet követni a hollétüket, mozgásukat. Így buszra várakozás közben láthatják hol jár, hozzátartozójuk kiszámolhatja, mikor mehet Önökért a leszállóhelyre, stb. A térkép tetején egy táblázatban lehet megnézni, melyik vonalon melyik busz közlekedik. Remélem, sokakat fog érdekelni ez a szolgáltatásunk! Kellemes utazást, jó nyaralást kívánva: Nagy Sándor ügyvezető A nyomonkövetési térképet megtalálják minden úticél Buszmenetrend menüpontja alatt, az oldal legalján, illetve az alábbi linken: --link:http://www.grandtours.hu/gorogorszag/paralia-d1.html?tab=buszmenetrend#buszaink,Térkép--
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-05-19 18:18:05
Németh Józsefné írta ekkor: 2016-05-16 21:35:43
Köszönöm Kedves Èva! A hegy csúcsàig-vagy megközelìtőleg van az 1100m? S a programon belül melyik tartalmaz nagyobb-hosszabb intervallumban gyalogtúràt?
Tisztelt Németh Józsefné! Az Olympos legmagasabb pontja a Mytikas csúcs, amely 2917 m magas; mi a program során kb. 1100 m magasságig megyünk fel. Lényeges különbség a két program gyalogtúra időtartamában nincs, mindkét esetben a kirándulás része, talán egy kicsit "túrázósabb" a Prionia hegyi kirándulás. Várjuk Önöket és személyesen megbeszéljük a programokat részletesen. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Németh Józsefné Dátum: 2016-05-16 21:35:43
Grand Paralia Éva írta ekkor: 2016-05-16 17:08:09
Tisztelt Németh Józsefné! Tájékoztatom, hogy két olymposi fakultativ programunk is van, amely közül választhatnak. A Prionia kirándulás vasárnap indul, 1100 m magasságig megyünk fel, a hétfői Olympos kirándulásnál 944 méterig, a Stavros menedékházig. A vasárnapi program része a strandolás is, a hétfői programnál pedig egy hangulatos hegyvidéki falut is meglátogatunk. Az autóbusz mindkét esetben Paraliáról indul, átviszi Önöket az Olymposra, majd itt túrázunk, mindkét programnál, csupán a helyszin más. Mivel két különböző napon indulnak a programok, akár mind a kettőt is megtekinthetik :). Várjuk Önöket Paralián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Köszönöm Kedves Èva! A hegy csúcsàig-vagy megközelìtőleg van az 1100m? S a programon belül melyik tartalmaz nagyobb-hosszabb intervallumban gyalogtúràt?