(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2016-04-21 09:22:48
Nyitrai Adrienn írta ekkor: 2016-04-20 09:25:23
Kedves GT! Augusztusban Paraliara fogunk utazni busszal. Az utazással kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem. A buszra nem szabad rekeszes, zsugorfóliás, dobozos italt felvinni. Műanyag flakonos vizet, üdítőt ezek szerint szabad? Illetve az ülések mellett pl. telefon töltéséhez van dugalj? Vagy ha lemerülünk, akkor a szállásig úgy maradunk. :) Már nagyon várjuk az utat!! Köszönöm válaszukat!!
Kedves Adrienn! Természetesen felvihető az autóbuszra annyi ásványvíz, üdítő, amennyit az utazás alatt elfogyasztanak, de nem megengedett a rekeszes, zsugorfóliás kiszerelés illetve hűtőtáska felvitele az autóbuszra. Sajnos mobiltelefon töltésére az autóbuszon nincs lehetőség, ajánlott teljesen feltöltött telefonnal elkezdeni az utazást és így nem merül le, amíg a szálláshelyre érkeznek. :) Várjuk Önöket Paralián! Jó utat kívánunk! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Nyitrai Adrienn Dátum: 2016-04-20 09:25:23
Kedves GT! Augusztusban Paraliara fogunk utazni busszal. Az utazással kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem. A buszra nem szabad rekeszes, zsugorfóliás, dobozos italt felvinni. Műanyag flakonos vizet, üdítőt ezek szerint szabad? Illetve az ülések mellett pl. telefon töltéséhez van dugalj? Vagy ha lemerülünk, akkor a szállásig úgy maradunk. :) Már nagyon várjuk az utat!! Köszönöm válaszukat!!
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-04-03 17:46:41
Nyitrai Judit írta ekkor: 2016-04-01 22:44:05
Kedves Éva! Én arról szeretnék érdeklődni, hogy a fakultatív programokra külsősök is mehetnek-e, amennyiben marad hely? Eddig a grand tourssal utaztam két nyáron is, de tavaly thessalonikibe költöztem, de jó lenne magyarul sszervezett program keretében eljutni a meteorákhoz. Válaszát köszönöm! Judit
Kedves Judit! Örömmel tájékoztatom, hogy természetesen van lehetőség külsősöknek is az általunk szervezett fakultatív programokon való részvételre. Kérem, hogy keressen meg a Caravel apartmanban a nyári szezon alatt keddi napokon 19.30-kor vagy szerdai napokon délelőtt, hogy a jelentkezését regisztráljuk. A Meteora kirándulást előre láthatóan csütörtöki napokon szervezzük, ahogy az ezt megelőző években is. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Nyitrai Judit Dátum: 2016-04-01 22:44:05
Kedves Éva! Én arról szeretnék érdeklődni, hogy a fakultatív programokra külsősök is mehetnek-e, amennyiben marad hely? Eddig a grand tourssal utaztam két nyáron is, de tavaly thessalonikibe költöztem, de jó lenne magyarul sszervezett program keretében eljutni a meteorákhoz. Válaszát köszönöm! Judit
Grand Paralia Éva Dátum: 2016-03-10 00:04:32
Edit írta ekkor: 2016-03-09 13:02:30
Kedves Éva! Az Atlantis Parkview ap. 5-ös szobájához nem látok teraszt. Elnézek valamit esetleg. Válaszát köszönöm! Üdv: Edit
Kedves Edit! Tájékoztatom, hogy az Atlantis Parkview apartman 5-ös szobájához is tartozik terasz. Az apartman alaprajzoknál megtekinthető a szobák beosztása és a terasz elhelyezkedése is. Várjuk Önöket Paralián! Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető