(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2015-08-17 08:50:54
Kiss Csaba írta ekkor: 2015-08-16 07:59:14
Kedves Éva! Szeretném megkérdezni, hogy a Caravelben közös vasaló van-e? Köszönöm válaszát. Üdv.: Kissné N. Erika
Kedves Erika! Van lehetőség a Caravelben vasaló használatra, a recepciónál kell jelezni és használat után ott kell majd leadniuk. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Grand Paralia Éva Dátum: 2015-08-17 08:48:35
Jencsik Viktor írta ekkor: 2015-08-15 21:16:47
Kedves Éva! Én jövőhét hétfőn indulok Paraliára. Az lenne a kérdésem, le tudná-e írni, melyik nap milyen fakultatív programok várhatók, esetleg van-e olyan, ami a héten több nap is választható. Ezzel kapcsolatos kérdésem továbbá, hogy van-e olyan programuk, ami az eső miatt elmaradhat (esetleg ilyenkor másnap tartják)? (csak mert jeleznek esőt is a jövőhét 2. felére) Emellett érdekelne, hogy az érkezés hogyan zajlik, mi a menete.
Kedves Viktor! A buszok érkezése után, amint elkészülnek a szobák takarításával, elfoglalhatják a szállást. A késő délutáni órákban tartunk tájékoztatót, itt részletesen ismertetjük a fakultatív programokat is és lehetőség van a jelentkezésre. A kalózhajó programnál fordulhat elő, hogy ha esőzés lenne, akkor másik napra áthelyezzük. Alapvetően augusztus hónapban azonban nagyon ritkán fordul elő több napos csapadékos idő. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Kiss Csaba Dátum: 2015-08-16 07:59:14
Kedves Éva! Szeretném megkérdezni, hogy a Caravelben közös vasaló van-e? Köszönöm válaszát. Üdv.: Kissné N. Erika
Jencsik Viktor Dátum: 2015-08-15 21:16:47
Kedves Éva! Én jövőhét hétfőn indulok Paraliára. Az lenne a kérdésem, le tudná-e írni, melyik nap milyen fakultatív programok várhatók, esetleg van-e olyan, ami a héten több nap is választható. Ezzel kapcsolatos kérdésem továbbá, hogy van-e olyan programuk, ami az eső miatt elmaradhat (esetleg ilyenkor másnap tartják)? (csak mert jeleznek esőt is a jövőhét 2. felére) Emellett érdekelne, hogy az érkezés hogyan zajlik, mi a menete.
Grand Paralia Éva Dátum: 2015-08-15 10:56:20
Kátainé Laczkó Rita írta ekkor: 2015-08-14 12:23:35
Kedves Éva! Szeretném még megkérdezni, hogy Parálián lehet-e autót bérelni? Ha igen érdemes-e online foglalni (amit a fakultatív programok miatt nem szeretnék, hiszen nem tudom előre milyen napokon mire van lehetőség), vagy elég lesz ott is intézni az autó bérlést? Nem tudom mennyire van szabad autó szept. második hetében. Szeretném még megkérdezni, hogy ebben az időszakban még jó időre lehet-e számítani??? Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Rita! Nem szükséges előre lefoglalni az autót, érkezés után is el tudják intézni, amikor már tudják, melyik napon szeretnék igénybe venni. Szeptemberben jó idő szokott lenni, általában alkalmas még a strandolásra is, de előfordulhat egy-két nap esőzés. Reméljük egész héten jó idő lesz és tudnak strandolni! :) Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető