(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Grand Paralia Éva Dátum: 2015-07-13 14:46:39
Ferenc Szodrai írta ekkor: 2015-07-12 05:39:33
Tisztelt Utazási iroda! A Sky apartmanház 1. számú apartmanjában foglaltunk szállást. Az emeltdíjas apartman mindenben megfelel a leírásnak. A leírásban a szomszédról is tesznek említést, aki amikor meglátott bennünket azonnal 1 vödör moslékot és 1 vödör rothadó dinnyehéjat helyezett közvetlenül a terasz mellé. A mikor látta, hogy ebédelni akarunk, vagy este a teraszon tartózkodunk gondosan megkeverte, hogy a rothadó bűztől a teraszt el keljen hagynunk. Szerintem ez egy alapdíjas apartman esetében sem megengedhető!
Kedves Ferenc! Miután jelezték ezt a problémát nekem, beszéltem a tulajdonossal, aki nagyon meglepődött, mert soha nem volt ilyen jellegű probléma a szomszéddal. Megígérte, hogy utánanéz és beszél velük. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, valószínűleg a megbeszélésük után rendeződik ez a gond. Köszönjük az észrevételét, figyelemmel fogjuk kísérni ezt az ügyet. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Grand Paralia Éva Dátum: 2015-07-13 14:40:58
Csikósné Bérczi Anna írta ekkor: 2015-07-11 11:44:17
Kedves Éva! Augusztusban utazunk Önökkel Paraliára, a Sky apartmanban lesz a szállásunk. Ha esetleg úgy döntünk, hogy igénylünk vacsorát a Hotel Európában, meddig van lehetőség erre a változtatásra? (önellátással foglaltunk) Érdemes egyáltalán befizetni, vagy jobban járunk, ha esténként beülünk valahová vacsizni? Mik a tapasztalatok az ételek minőségével, változatosságával, mennyiségével kapcsolatban? Üdvüzlettel: Bérczi Anna
Kedves Anna! A Hotel Európa vacsora- illetve félpanzió ellátásával nagyon elégedettek az utasaink. A vacsora változatos, ízletes. Van egy fix meleg étel (húsétel, körettel) amit felszolgálnak. valamint van önkiszolgáló büféasztal, amely különböző salátákat, leveseket tartalmaz, innen korlátlanul fogyaszthatnak. Amennyiben kirándulásra mennek, megkapják összecsomagolva a vacsorát kirándulás után, illetve félpanziós vendégek reggeli hidegcsomagot kapnak indulás előtt. Az ellátást az utazást megelőzően egy héttel is be lehet fizetni. Üdvözlettel: Varga Éva idegenvezető
Németh Józsefné Dátum: 2015-07-12 11:50:10
Kedves Éva! Egy igen személyes kéréssel fordulnék Önhöz!Július 27-én Nyíregyházi (11 órakkor)indulással utazunk Paraliára 3 gyermekkemmel.AZ Atlantis Parkwiev 3 emelet 9.szobában lesz a szállásunk.Tegnap kaptuk meg nagyobbik lányomnak az egytemétől a kollégiumi igénylés kiírását amely 27-én délután 15-órától lesz .Igy nem marad más választásunk ,hogy az online egyetemi kollégiumi férőhely igénylést onnan a szállásunkról intézze.Kérdésem, lehetne -e érdeklődni ,hogy a wifi müködés ott a szállásunkon zavartalan e ,bármikor elérhető e ,és elég erős e.Ha esetleg utánna érdeklődne nekünk az ottani tulajdonostól nagyon szépen megkösszönném,mert ez nagyon fontos ügyintézés lenne. Intézkedését előre is köszönöm.Tisztelettel Németh Józsefné
Ferenc Szodrai Dátum: 2015-07-12 05:39:33
Tisztelt Utazási iroda! A Sky apartmanház 1. számú apartmanjában foglaltunk szállást. Az emeltdíjas apartman mindenben megfelel a leírásnak. A leírásban a szomszédról is tesznek említést, aki amikor meglátott bennünket azonnal 1 vödör moslékot és 1 vödör rothadó dinnyehéjat helyezett közvetlenül a terasz mellé. A mikor látta, hogy ebédelni akarunk, vagy este a teraszon tartózkodunk gondosan megkeverte, hogy a rothadó bűztől a teraszt el keljen hagynunk. Szerintem ez egy alapdíjas apartman esetében sem megengedhető!
Csikósné Bérczi Anna Dátum: 2015-07-11 11:44:17
Kedves Éva! Augusztusban utazunk Önökkel Paraliára, a Sky apartmanban lesz a szállásunk. Ha esetleg úgy döntünk, hogy igénylünk vacsorát a Hotel Európában, meddig van lehetőség erre a változtatásra? (önellátással foglaltunk) Érdemes egyáltalán befizetni, vagy jobban járunk, ha esténként beülünk valahová vacsizni? Mik a tapasztalatok az ételek minőségével, változatosságával, mennyiségével kapcsolatban? Üdvüzlettel: Bérczi Anna