(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Parálián
Fórum bejegyzései

Tóth Vanda Dátum: 2015-06-07 09:54:12
Kedves Éva!!!Jelenleg milyen idő van Paralián?Mert az interneten nem túl biztató képeket látok.Köszönöm előre is válaszát :)
Dátum: 2015-06-06 20:36:20
Köszönöm a választ, kedves Varga Éva! :) Kérdezhetek még Öntől? 1. Lehetne -e a fejenkénti 1 db 20 kg-os csomag kettő darab 10 kg-os? Mert kis táskáink vannak csak. 2. Az utcára néző 208-as szoba helyett kérhetünk-e inkább hegyre nézőt? Most derült ki számunkra, hogy hova fog nézni a szobánk, és látjuk, hogy van még üres hegyre néző. Jó hétvégét! :)
Klug Zsófia Dátum: 2015-06-06 12:35:58
Kókai Éva írta ekkor: 2015-06-05 21:23:50
Koszonom szepen a valaszt! :-) Mar nagyon varjuk a nyaralast! :-) Szeretnem megkerdezni meg az Anesis apartmannal kapcsolatban, hogy ajanlott-e elektromos szunyogriasztot vinni? Van-e fagyaszto resze a hutonek? Vannak-e edenyek, tanyerok, evoeszkozok az apartmanban? Van-e Paralian bolt, ahol bankkartyaval lehet fizeni? Nagyon koszonom a segitseget!
Én eddig még egyik évben sem találkoztam szúnyogokkal, mi nem fogunk vinni az biztos. Fagyasztó része van a hűtőszekrénynek, valamint tányérok, poharak, bögrék, evőeszközök, sőt még mikrohullámos sütő is van az apartmanba. Paralián van egy Lidl áruház, ott biztosan lehet fizetni bankkártyával a többi boltot nem tudom, nekünk nem volt rá szükségünk. Remélem tudta segíteni smile
Kókai Éva Dátum: 2015-06-05 21:23:50
Klug Zsófia írta ekkor: 2015-06-04 14:56:31
Kedves Éva! Mi idén megyünk másodszorra az Anesisbe. Az apartman szép, tiszta, a tulajdonos minden nap jön és takarítja az aulát, ami számomra nagyon pozitív, kedves, aranyos szívesen beszélget az apartman lakóival. A szoba minden olyan felszerelést tartalmaz amit a katalógusban is ír az iroda. Engem egy dolog ért váratlanul, hogy az aulában lévő "társalgóba" nem lehet beülni, csak akkor van a redőny felhúzva ha ott a tulajdonos illetve első nap amikor a tájékoztatót tartják. smile . Ami bennünket nagyon megfogott az a hátra néző erkélyek panorámája, reggelente valami fantasztikus dolog kávézás közben az Olympos hegyet csodálni smile . Szerintem nagyon jó választás az Anesis apartman. smile
Koszonom szepen a valaszt! :-) Mar nagyon varjuk a nyaralast! :-) Szeretnem megkerdezni meg az Anesis apartmannal kapcsolatban, hogy ajanlott-e elektromos szunyogriasztot vinni? Van-e fagyaszto resze a hutonek? Vannak-e edenyek, tanyerok, evoeszkozok az apartmanban? Van-e Paralian bolt, ahol bankkartyaval lehet fizeni? Nagyon koszonom a segitseget!
Klug Zsófia Dátum: 2015-06-04 14:56:31
Kókai Éva írta ekkor: 2015-06-03 22:33:26
Kedves Forumozok! Megosztanatok velem a tapasztalaitokat a paraliai Anesis apartmanrol? Koszonom szepen!
Kedves Éva! Mi idén megyünk másodszorra az Anesisbe. Az apartman szép, tiszta, a tulajdonos minden nap jön és takarítja az aulát, ami számomra nagyon pozitív, kedves, aranyos szívesen beszélget az apartman lakóival. A szoba minden olyan felszerelést tartalmaz amit a katalógusban is ír az iroda. Engem egy dolog ért váratlanul, hogy az aulában lévő "társalgóba" nem lehet beülni, csak akkor van a redőny felhúzva ha ott a tulajdonos illetve első nap amikor a tájékoztatót tartják. smile . Ami bennünket nagyon megfogott az a hátra néző erkélyek panorámája, reggelente valami fantasztikus dolog kávézás közben az Olympos hegyet csodálni smile . Szerintem nagyon jó választás az Anesis apartman. smile