(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

vadas gábor Dátum: 2010-01-25 09:39:12
Szép napot! Szeretnék érdeklődni hogy májusban v. októberben érdemes Tolonba utazni. Igazából az időjárás és a víz hőfoka érdekelne ebben a 2 hónapban. Nyáron Tossában voltunk minden rendben volt csak a víz volt egy kicsit hideg. Előre is köszönöm a választ! Gábor
Liszkai Szilvia Dátum: 2010-01-23 16:57:05
Kedves Ági ! Júliusban megyünk Toloba gyerekkel .Az Elena apartman melyik szobáját ajánlod? Mennyire mélyülő és homokos előtte a part? Te melyik apartmant ajánlanád családoknak (ha nem ezt). Köszönettel: Szilvi
Tóthné Szabó Zsuzsanna Dátum: 2010-01-23 10:38:52
Kedves Ági! Idén Tolot választottuk nyaralásunk uticéljának. Foglalásunk a Dimitra apartmanházra esett, tudnál valamilyen véleményt írni erről apartmanról? Köszönettel Zsuzsa
Csutek Dátum: 2010-01-20 17:25:48
Bihari Agi írta ekkor: 2010-01-20 15:32:03
Szia. Lattam a hellasz forumon, hogy valtozott az idopont...jo buli alakul Toloban :-) en majus elejetol mar szoktam furdeni a tengerben, majus vegen junius elejen jo ido szokott lenni. Altalaban ez az az idoszak amikor meg nem kell megsulni, de mar jo ido van a levego es a viz is kellemes homersekletu...bar most nem is hulhet le annyira, hiszen decemberben es januar elejen is 20 !!! fok koruli homerseklet volt... ja es persze szombaton talalkozunk...Agi
Szia Ági! Már nagyon várom a találkozást! Akkor majd alaposan kifaggatlak mindenről! smile Tényleg jó bulinak igérkezik a nyaralás. Szuper kis csapat jött össze, amiről néhány nap múlva, magad is meggyőződhetsz.
Bihari Agi Dátum: 2010-01-20 15:32:03
Csutek írta ekkor: 2010-01-19 18:32:28
Szia Ági! Én inkább május 29-június12-ig vagyok kíváncsi a víz és a levegő átlagos alakulására(ugyanis, augusztus vége helyett, inkább május végén megyünk, néhány nagyon jó barát miatt). Előre is köszi!
Szia. Lattam a hellasz forumon, hogy valtozott az idopont...jo buli alakul Toloban :-) en majus elejetol mar szoktam furdeni a tengerben, majus vegen junius elejen jo ido szokott lenni. Altalaban ez az az idoszak amikor meg nem kell megsulni, de mar jo ido van a levego es a viz is kellemes homersekletu...bar most nem is hulhet le annyira, hiszen decemberben es januar elejen is 20 !!! fok koruli homerseklet volt... ja es persze szombaton talalkozunk...Agi