(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2009-09-14 08:31:05
Kedves Boglarka es Edina! Koszonom a kedves szavakat, orulok, hogy hozza tudtam jarulni ahhoz, hogy jol erzzetek itt magatokat. Varunk titeket jovore is! Addig is mindenfele szepet es jot kivanok nektek! smile Agi
Jávor Boglárka Dátum: 2009-09-13 22:02:09
Kedves Ági! Elnézésedet kérjük, de nem tudtunk elköszönni annyi programunk volt még az utolsó pillanatban is. smile Az idén is minden szép és jó volt, az Elena tengerközelisége pedig fantasztikus. Az Edina kolbászát meg remélem megszerzem itt Szegeden a Tesco parkolójában. smile Csak vicceltem. De Görögországban olyan finom minden, hogy minek oda kolbász?! A folyosón található nagyon szép információs mappában (amihez gratulálok!) találtam a Mavrodafni bor ajánlatot. Mindenki kóstolja meg! Tényleg nagyon finom. Üdv: Boglárka, Feri
Bózsing Edina Dátum: 2009-09-13 15:33:39
Kedves Ági! 08.22-09.05-ig nyaraltunk Toloban! Csodálatos élményekkel tértünk haza, aminek még mindig a hatása alatt vagyunk! A Demos apartmanban volt a szállásunk ami várakozáson felüli volt. A tulajdonos kedves segítőkész emberke, akit nagyon megszerettünk! Külön köszönjük a te pozitív hozzáállásodat és nagyfokú segítőkészségedet amivel szebbé tetted napjainkat! További sikerest munkát kívánunk! Jövőre remélem ismét találkozunk!!! A kolbászt nem felejtettük el, benn lesz a csomagunkban! Üdv: Edina és Csaba
Zolo Dátum: 2009-09-10 09:28:46
Bihari Agi írta ekkor: 2009-09-09 11:11:09
Szia. Orulok, hogy kellemes emlekekkel tertel haza. Vegul merre jartal a berelt biciklivel? Agi
Szia! Őszintén szólva nem jutottam túl messzire. smile Toló után nem sokkal, az Assini romok előtt van egy csodás kis öböl, ez annyira tetszett, hogy lementem megnézni, és fürödtem is egyet. aztán felmentem a romokhoz, ahonnan gyönyörű a kilátás, nem csak a tenger, hanem a szárazföld felé is. Észrevettem, hogy az Assini domb után is vagy egy szép fél-öböl, meg egy hosszabb tengerparti rész, na itt is megáltam úszkálni és nézelődni kicsit. aztán továbbmentem, és elértem egy kisvárosba, aminek most nem ugrik be a neve. Itt is nézelődtem és ebédeltem is, aztán visszaindultam, mivel őszintén szólva a briga nem volt éppen alkalmas hosszabb túrázásra. smile De így is jócskán benne jártunk a délutánban, mire visszakerültem a szállásra. Athénból van busz Tolóba? Az egész nyaralásból egyedül a buszozás volt kellemetlen, bár annyira az sem ,mint előtte gondoltam. Kenderesi Zoltán
Bihari Agi Dátum: 2009-09-09 18:29:11
Szilvi írta ekkor: 2009-09-09 12:55:34
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani, hogy októberben hány Euro egy éjszakára egy felnőttnek az IFA Tolóban? Köszi szépen. Szilvi
Szia Szilvi! Nem tudom egesz pontosan milyen rendeleteket terveznek a jovo evre, de tudtommal iden meg nincs ilyen ado. agi