(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Anett Dátum: 2009-08-13 21:01:45
Sziasztok!!Mi szeptember 5.-én megyünk Toloba és szeretném kérdezni,hogy kb. mennyi idő oda az út??köszi!!!!!
Dátum: 2009-08-13 21:00:47
Kedves Zolo!Jó választás a Demos apartman!Igaz én csak a többiektől hallottam róla,akik abban voltak! Mi a Dimitrában voltunk, de legközelebb nem abba megyünk! Meleget a vízben lehet igazán elviselni nappal,a szobákban klímával pedig kellemes az idő éjszaka, igaz mi nem kértünk klímát! Nagyon sajnálom már, hogy nem két hétre mentünk!Ha tehetném visszamennék akár holnap is!
Zolo Dátum: 2009-08-13 20:34:57
Kedves Ági! Lenne egy technikai jellegű kérdésem vagyis most már kettő, mert még egy beugrott. A Demos-ban még a 102-103-104-105 szobákat tudták ajánlani, egyelőre a 103-t kértem. Ezek közül esetleg van valamelyik ,amely előnyösebb a többinél? Tudom, hogy nem ismerhetsz minden helyen minden szobát, de mások is kérdezték, én is megteszem. :) A második dolog: van Tolóban futópályás sportpálya? Köszönöm! Zoli
Zolo Dátum: 2009-08-13 18:43:42
írta ekkor: 2009-08-13 18:29:55
Kedves Fórumozók, és Tolóba készülök!Vasárnap jöttünk haza Tolóból, de bárcsak még most is ott lehetnénk! 1700 km kicsit soknak tűnik,de, a hely mindennért kárpótol! Ideális minden pihenni vágyónak és azok is megtalálják számításaikat,akik az ókori világba szeretnének betekintést nyerni. A tengerpart fürdésre alkalmas, homokos,lassan mélyül. Igaz mi lejártunk a nagy strandra, mert ott a legszélesebb a part. Athénban, az Argoloszi- körúton, Napflionban voltam az idő rövidége miatt, de ezeket nem érdemes kihagyni.A korinthoszi-csatorna áthajózása hihetetlen élmény volt. az időjárás: 39-40 C nappal,de éjszaka is meleg volt. Az idegenvezető ,Ági nagyon segítőkész, remek volt a kirándulás. Jövőre is visszamegyünk csak a Dimitra helyet a Demosba! Görögországabn több helyt jártam már a Granddal( Parália, Korfu), de eddig ez volt a legtutibb hely!Jó utat mindenkinek!
Kedves Andi! Köszönjük a pozitív megerősítést! smile 39-40 fok? Hú, ez elsőre nekem elég soknak hangzik, de majd meglátjuk. :)
Dátum: 2009-08-13 18:29:55
Kedves Fórumozók, és Tolóba készülök!Vasárnap jöttünk haza Tolóból, de bárcsak még most is ott lehetnénk! 1700 km kicsit soknak tűnik,de, a hely mindennért kárpótol! Ideális minden pihenni vágyónak és azok is megtalálják számításaikat,akik az ókori világba szeretnének betekintést nyerni. A tengerpart fürdésre alkalmas, homokos,lassan mélyül. Igaz mi lejártunk a nagy strandra, mert ott a legszélesebb a part. Athénban, az Argoloszi- körúton, Napflionban voltam az idő rövidége miatt, de ezeket nem érdemes kihagyni.A korinthoszi-csatorna áthajózása hihetetlen élmény volt. az időjárás: 39-40 C nappal,de éjszaka is meleg volt. Az idegenvezető ,Ági nagyon segítőkész, remek volt a kirándulás. Jövőre is visszamegyünk csak a Dimitra helyet a Demosba! Görögországabn több helyt jártam már a Granddal( Parália, Korfu), de eddig ez volt a legtutibb hely!Jó utat mindenkinek!