(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Szeffi Dátum: 2009-06-15 23:15:03
Tóth Judit írta ekkor: 2009-06-13 20:52:08
Szia Szilvi! Még az jutott eszembe az Eleanna 4-es apartmanjával kapcsolatban, hogy mi ott hagytuk a Tolóban vásárolt napernyőt. Tehát az elvileg van ott, nem kell vinnetek. (A teraszon és a ház előtt is jól jön napozáskor..) Üdv, judit
Kedves Judit! Köszönöm a napernyőt, de mindenképpen viszünk, mert hogy nem valószínű, hogy az még ott is van ahol hagytátok! Habár szeretnék már pozitívan is csalódni :) Még egyszer köszi minden hasznos tanácsot! Ha van kedved és időd átküldhetnél e-mailen egy-két fotót! [email protected] Jó éjt! Szilvi
Molnár László Dátum: 2009-06-14 20:37:23
Bihari Agi írta ekkor: 2009-06-12 11:00:04
Spartaban valoban nincs sok minden...Ezert amikor az en velemenyemet kerdezik, azt szoktam javasolni, hogy Spartat Misztraval (ahol egy bizanci kolostorvaros van) osszekotve erdemes megnezni. Az irodaban nagyon szivesen megmutatom majd egy terkepen, hogy merre erdemes menni, ha raszanjak magukat erre az utra.
Köszönjük szépen a Spártával kapcsolatos észrevételeket, a leírtak alapján nem tartom valószínűnek, hogy megkeressük. Találkozunk július 4-én Tolón. Üdvözlettel: László
Tálas Brigitta Dátum: 2009-06-14 17:13:29
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Busszal Ft./fő/hét opció alatt lévő árakban benne van már a buszköltség is, vagy az külön számítandó az alapján, amilyen összeget alatta feltüntettek? A választ előre is köszönöm: Brigi
Dátum: 2009-06-14 11:32:06
Sziasztok!Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy van-e Tolon lehetőség motor bérlésre,hogy ha igen mennyibe kerül 1 napra?Előre is köszi !Peti
Tóth Judit Dátum: 2009-06-13 20:52:08
Szeffi írta ekkor: 2009-05-31 18:11:05
Sziasztok! Mi július 18-tól megyünk két hétre az Eleanaba. Ha valaki közben már hazaérkezett Tolo-ból kérem írja már meg, hogy milyen konyhai felszerelések vannak a 4-esben? Mennyire volt zaj, gondolok az utca közelségére és az étteremre. A part keskenysége miatt, van-e hely saját napernyő használatára, vagy csak a bérelhetőek férnek el? Előre is köszönök minden hasznos infót. Ha valakinek én is segíthetek írjatok!( Voltunk: Parália, Marmaras 2x, Korfu 2x, Zakinthos- mindig egyénileg autóval ) Üdv. Mindenkinek Jó Nyaralást! Szilvi
Szia Szilvi! Még az jutott eszembe az Eleanna 4-es apartmanjával kapcsolatban, hogy mi ott hagytuk a Tolóban vásárolt napernyőt. Tehát az elvileg van ott, nem kell vinnetek. (A teraszon és a ház előtt is jól jön napozáskor..) Üdv, judit