(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

csajka lajos Dátum: 2016-07-28 10:35:39
Kedves Ági! Kérdezni szeretném, hogy Nafplioban mikor van piac?
Simon Antal Dátum: 2016-07-27 19:02:31
Kedves Ági! Ősszel utazunk Tolora, szeretnék érdeklődni, hogy milyen feltételekhez van kötve a horgászat? (Kell napijegy, engedély ...???) Üdv. Antal
Bihari Agi Dátum: 2016-07-22 10:00:46
Lissák Bertalan írta ekkor: 2016-07-19 09:39:46
Kedves Ági! Szeretnénk megköszönni minden segítséget, amit Tőled kaptunk! Minden tekintetben tökéletesen gondoskodtál a csoportról, minden kérdésre tudtál választ adni. Számomra külön öröm volt, hogy ennyire átlátod a görög történelmet és mitológiát, ezt mint tanár mondom, akinek van magyar és történelem szakja is. Jó, hogy görögül, angolul és németül tökéletesen kommunikálsz. Igazság az, hogy csak lestem... A helyi idegen vezetőkhöz képest messze magasabb színvonalat kaptunk, minden, amit mondtál "jól ült". Jorgos vicces volt, és a színházban klassz volt, amit előadott, de folyton ismételt, mint aki a maga hangjába szerelmes. :-) Nagyon jók voltak a szervezett utak, Hydra maga csoda! :-) Életünk egyik legjobb nyaralása volt, remélem még visszatérünk! Berci&Niki
Sziasztok!!! Koszonom a kedves szavakat, es remelem jottok meg hozzank! Addig is minden jot! Agi
Lissák Bertalan Dátum: 2016-07-19 09:39:46
Kedves Ági! Szeretnénk megköszönni minden segítséget, amit Tőled kaptunk! Minden tekintetben tökéletesen gondoskodtál a csoportról, minden kérdésre tudtál választ adni. Számomra külön öröm volt, hogy ennyire átlátod a görög történelmet és mitológiát, ezt mint tanár mondom, akinek van magyar és történelem szakja is. Jó, hogy görögül, angolul és németül tökéletesen kommunikálsz. Igazság az, hogy csak lestem... A helyi idegen vezetőkhöz képest messze magasabb színvonalat kaptunk, minden, amit mondtál "jól ült". Jorgos vicces volt, és a színházban klassz volt, amit előadott, de folyton ismételt, mint aki a maga hangjába szerelmes. :-) Nagyon jók voltak a szervezett utak, Hydra maga csoda! :-) Életünk egyik legjobb nyaralása volt, remélem még visszatérünk! Berci&Niki
singarda Dátum: 2016-07-10 19:07:41
Kovács Tibor írta ekkor: 2016-07-09 07:35:56
A busszal Tolora utazóknak a buszok nyomon követésénél ez van feltüntetve: "Kefalonia-Skala A Tolos utasok is ezzel mennek ." Aki tudja kérem írja meg hogy a Killini kikötőnél mi történik a Tolos utasokkal.
Kedves Tibor! A Toloba utazókat a grandos busz Patraig viszi. Onnan egy görög busszal mennek Toloba. Valamivel hosszabb az út, de gyönyörű fotókat láttam Patrarol. Egy szépséges hetet töltöttem a Dimitraban, minden nap takaritotottak , a turnus közepén ágyneműcsere is volt. A fak. Programok csodásak voltak. Jó pihenést kívánok :) Üdvözlettel : Ági