(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Grand Andi Dátum: 2015-12-09 11:16:17
Kedves Utasaink! Elindítottuk a 2016-os nyári szezonra az előfoglalást az alábbi desztinációkra: Paralia, Nei Pori, Sarti, Neos Marmaras, Parga. Hamarosan a többi desztináció is foglalhatóvá válik, addig is kis türelmüket kérnénk. Üdvözlettel: Grand Andi
Vavrecky Tibor Dátum: 2015-09-15 11:29:27
Sziasztok! szeptember 4-én indultunk el Toló-ra nyaralni, és most 13-án értünk haza. Csak 1-2 dolgot osztok itt meg mindenkivel, aki olvassa ezt a fórumot, mert ha többet írnák, akkor az nagyon hosszúra sikerülne :) Mi a Stella's apartmanban szálltunk meg 5-en a 11-es szobában. Kezdem azzal, ami nem tetszett, de talán olyan csak 1 dolog van, és az pedig az, hogy a leírásban benne van hogy ingyen wifi, de az nincs benne, hogy csak a Stella's apartman másik épületében lehet használni, vagy kint előtte. Ezzel nincs is gond, mert amit szerettünk volna interneten, azt így is megoldottuk, pl haza telefonálni, mert így azért olcsóbb :) Csak annyi, hogy legközelebb ha az apartmanban nincs bent wifi, írjátok ki ( GrandTours :) ) De ezen kívül a szoba méretes volt még 5 embernek is, a víz lefolyt, és a tetőterasz pedig esténként az egyik legjobb dolog volt, amit csak el tudtam képzelni, mivel az erkély 5 embernek kicsi :) Minden este a tetőteraszon üldögéltünk, söröztünk és beszélgettünk, nappal viszont csodás kilátás nyílt a tengerre. Azt meg nem is mondom, hogy eddigi kirándulásunk óta ez az apartman volt a legközelebb a tengerhez, és mindez megfizethető áron! Az apartmanról ennyit írok csak, és hogy ,,Nagyon jó választás" ! Maga Toló, szerintem nagyon szép városka, nem túl nagy, nem túl nyüzsis (szeptemberben), hiányzott a lidl, mert az azért olcsóbb, mint a supermerketek. Maga a város nagyon jó helyen fekszik, közeli célpontok vannak bőven, amit be lehet járni, a víz és tengerpartja tiszta, nekem tetszett. Mi autót béreltünk, 2 napra, első nap megnéztük Spártát, ami kb 150km Tolótól, nagyon szép város, tiszta, nincsenek szemetek szétszórva a városban, és a látvány egész úton oda-vissza a hegyekre, mintha oda lettek volna festve, gyönyörű! Márcsak ezért is merem ajánlani ezt az utat! Második nap Athénba mentünk autóval, az Akropolisz és a többi látnivaló gyünyörűek, egy élmény volt. De aki nem nyugodt sofőr, az inkább busszal menyjen, mert a közlekedés Athén belvárosában katasztrófa :) ott nincsenek szabályok, se kocsiknak, se gyalogosnak, se motorosoknak, amiből rengeteg van a városban, kész káosz! :) De így vagy úgy, megéri elmenni oda, ki ne hagyjátok! Autóval Tolótól kb 140 km. Amit bánok, hogy ez a nyaralás nagyon gyorsan elszaladt, kibirtam volna még tovább is, pl még 1 hetet! Szóval úgy összegzésként aki gondolkozik Tolón a jövő évre, az nyugodtan merjen belevágni! Az út oda 26 óra volt, haza 24 óra alatt értünk, nagyon jók a Grandnak a sofőrjei, és nagyon jók a buszaik, én ha ismét busszal akarok menni Görögországba, ismét a GrandTours-t fogom választani, mint úgy már idén 3-szor azt tettem! Köszönöm GrandTours! Egy élmény volt ez is!!! Üdvözlettel, Vavrecky Tibor!
Amrein Edit Dátum: 2015-09-14 10:20:12
Köszönöm! Elindítottuk az igénylést, remélem meg is kapjuk a pénteki indulás előtt az igazolványt! Ha nem, akkor is így biztatóbb a helyzet.
Bihari Agi Dátum: 2015-09-12 17:44:05
Kedves Edit!. A hivatalos szabalyok szerint a nemzetkozi diakigazolvanyt fogadjak el kizarolag, de a legtobb esetben a magyar diakiazolvanyokat is elfogadjak, a lenyeg, hogy legyen rajta ervenyesito matrica. Az atheni Akropolisznal fordulhat elo, hogy belekotnek a magyar diakigazolvanyba, a tobbi helyen (Mukene, Epidavros, Nemea, Nafplio) soha nem volt gondunk ezzel. Udvozlettel BIhari Agi
Amrein Edit Dátum: 2015-08-26 12:50:26
Kedves Ági! Szeptember közepén megyünk Tolora. Érdeklődnék, hogy a diákokra vonatkozó belépődíj kedvezmények esetén elfogadják az új (állítólag mindenre alkalmas) diákigazolványt, vagy kizárólag az ISIC-et?! Ha csak az utóbbit, akkor még lenne talán időnk kiváltani! Köszönöm! Edit