Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Juhász Zoltánné Dátum: 2018-07-18 21:36:02
Kedves Ági! Az lenne a kérdésem hogy itt Tolóban nincs görö est a programok között?
Bihari Agi Dátum: 2018-07-11 08:13:25
Kedves Nandor! Az araknal lehetnek kisebb elteresek, de ez itt is inkabb markak kerdese. Van olyan bolt, ami egy halozat tagja, vannak "sajat markas" termekeik is, ami picit olcsobb lehet, mint a tobbi ( pl Louloudakis szupermarket). Nincs messze Nafplio ahol pl Lidl is, es mas nagyobb halozatok uzletei is megtalalhatoak. Ide konnyu elmenni a menetrend szerinti busszal, de ezt majd elmeselem a szombati tajekoztaton. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2018-07-11 08:07:29
Deák Judit írta ekkor: 2018-07-09 14:09:52
Erre a kérdésemre még nem kaptam választ (nem szemrehányás!!!!!!!! ) esetleg valaki tudja?? Bár sejtem, hogy lesz 4 főre minden, de a képek miatt egy kicsit elbizonytalanodtam smile „Kedves Ági! Az Eleana apartmannal kapcsolatban lenne kérdésem... a földszint 4-es szobában (ahol a képek szerint a 3. és 4. ágy külön légtérben van) a 360-as fotón csak a franciaágyon látok párnát, takarót, huzatot, törülközőt stb. A 3. és 4. ágyhoz is kapunk ilyeneket, vagy azt nekünk kell vinni? Illetve, ahogy egyszer írta, a tulajdonosnak sikerült a szúnyoghálóval kapcsolatos ígéretét betartania? Köszönettel: Judit”
Kedves Judit ! :-) Jar a pont, valamiert elkerulte a figyelmemet a kerdes. Mind ket kerdesre igen a valasz. Minden teraszajtora felkerult a szunyoghalo az Eleana apartmanban. Termeszetesen mind a negy fo reszere lesz parna stb. Amut esetleg erdemes hozni az egy mosogatoszivacs, felmosorongy, konyharuha. Udvozlettel Bihari Agnes
Kovács Sándor Dátum: 2018-07-10 10:16:10
"Te Nándor te is fogsz látni ilyet Tolon." helyett "Nándor, te is fogsz látni ilyet Tolon."
Kovács Sándor Dátum: 2018-07-10 10:15:01
Sólya Nándor írta ekkor: 2018-07-09 23:07:19
Kedves Ági!Köszönöm a válaszát.Halkan jegyezném meg,hogy 2 éve Kefalonián már magasabbak voltak az árak mint most Toloban.Tudom az szigetvilág és a Ion-tengeri,de nem igazán szeretem a meglepetéseket ezen téren.Így tudok kalkulálni mennyi kp-t vigyek.Csak ennyi lett volna a kérésem.De pl.Sartiban tavaly olcsóbb volt a gyros tál.......tehát az árak nem egyformák.Nem kukacoskodás akart lenni,csak egy kérés.Köszönöm a válaszát.Üdv.
Tavaly Kefalonián nyaraltunk és én ugyanazokra az árakra emlékszem, amiket most Bihari Ági leírt. De láttam 2.50-ért is hatos ásványvizet, Te Nándor te is fogsz látni ilyet Tolon. Néhány cent különbség lehet az évek és helyszínek között, de nem akkorák az eltérések, hogy látatlanban ne lehessen kikalkulálni a költőpénzt. Én általában sok pénzt viszek, mert bármi megtörténhet, de ha nem költöm el, hazahozom. A nyaralásra spórolok, nem a nyaralás alatt.

Kapcsolat/Elérhetőség