(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Osemeke Szilvia Dátum: 2015-06-12 07:53:15
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-06-09 22:16:51
Kedves Szilvia! A buszos utazáshoz adnék néhány tanácsot, ha elfogadod. Kényelmes, nem szoros ruhában, cipőben, papucsban tanácsos utazni. Éjszakára jól jön egy nyakpárna, egy melegebb felső, vagy egy vékony pléd, zokni. Bár van lábtartó a buszokon, ha olyan a kézitáskád az is nagyon jó lábtartónak. Minden megállóban szálljatok le, sétáljatok, mozgassátok meg magatokat. Útközben is meg tudod egy kicsit masszírozni a lábad, lábujjaid, bokádat megtornáztatni. És ha megérkeztek rögtön el is felejted az út fáradalmait. A finom sós tengervíz nagyon jót tesz az elgyötört lábaknak. Jó pihenést. Üdvözlettel Györkiné Panni
Kedves Panni! Köszönöm szépen a jótanácsokat-igen hasznosak-igyekszünk ezeket betartani majd :) .Már nem sok idő, két hét az indulás időpontja, de már nagyon-nagyon várjuk...Biztos maradandó élményben lesz részünk smile . Szép napot kívánok, Üdv:Szilvia
Szilágyi István Károly Dátum: 2015-06-11 15:30:58
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2015-06-09 17:31:02
Kedves István! Nagyon szépen köszönöm, hogy írt nekem a mostani "helyzetről".-örülök, hogy azért jó volt az időjárás is é hogy élményekkel teli érkeztek haza.Mi is már nagyon várjuk már az utazást.Éppen ma vettem magamnak kompressziós térdzoknit a hosszú út miatt.Önök ezt hogyan viselték???-én ettől tartok a leginkább,mert dagad a lábunk mind a kettőnknek és azért ez tényleg nagyon hosszú út.Mennyi idő alatt értek le?Meleg a Tenger víze?-gondolom már igen, ha minden nap tudtak fürödni.TOLO gyönyörű hely, képeket sokat láttam már róla.Athénba nem nagyon nehéz feljutni:Sok lépcső van?Köszönöm a válaszát, szép estét:Szilvia smile
Kedves Szilvia! A buszos utazás fárasztó, de ki lehet bírni, sok - sok trükkel könnyebbé lehet tenni. ( kispárna, takaró a klíma miatt, megállóknál torna, étkezés, folyadékbevitel ésszerűen. Mi magyar idő szerint 8-ra Toloban voltunk. Az Akropoliszon nem kell tartani a lépcsőktől. A tömeg visz magával, észre sem lehet venni. Nafplioban a várból csodás a kilátás, de az kb 900 lépcső! Viszont helyette Toloban a dombon lévő kis templomot nem szabad kihagyni. Meredek de a látvány mindenért kárpótol. A tenger 24 C. Sekély sokáig leér az ember lába. Ha még valami infóra van szüksége csak írjon! Szép napot, jó nyaralást: István
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-06-09 22:16:51
Kedves Szilvia! A buszos utazáshoz adnék néhány tanácsot, ha elfogadod. Kényelmes, nem szoros ruhában, cipőben, papucsban tanácsos utazni. Éjszakára jól jön egy nyakpárna, egy melegebb felső, vagy egy vékony pléd, zokni. Bár van lábtartó a buszokon, ha olyan a kézitáskád az is nagyon jó lábtartónak. Minden megállóban szálljatok le, sétáljatok, mozgassátok meg magatokat. Útközben is meg tudod egy kicsit masszírozni a lábad, lábujjaid, bokádat megtornáztatni. És ha megérkeztek rögtön el is felejted az út fáradalmait. A finom sós tengervíz nagyon jót tesz az elgyötört lábaknak. Jó pihenést. Üdvözlettel Györkiné Panni
Osemeke Szilvia Dátum: 2015-06-09 17:31:02
Szilágyi István Károly írta ekkor: 2015-06-08 19:03:32
Kedves Szilvia! Amíg Ági válaszol addig is néhány info. Mi egy hete jöttünk haza Toloból. Az időjárás változékony volt. Volt kánikula, borús idő, kisebb eső. Összességében kellemes. A tenger kristálytiszta fürdésre alkalmas, minden nap fürödtünk. A gyerekek is élvezték. A Hydra kirándulás kedden volt, csütörtök Athén, péntek Mükéné. A többi sajnos elmaradt. Az autóbérléshez nem tudok hozzászólni, én csak kis autót láttam (Micra), de biztos lehet mást is bérelni. A hely nagyon szép, az emberek kedvesek. Kellemes nyaralást! István
Kedves István! Nagyon szépen köszönöm, hogy írt nekem a mostani "helyzetről".-örülök, hogy azért jó volt az időjárás is é hogy élményekkel teli érkeztek haza.Mi is már nagyon várjuk már az utazást.Éppen ma vettem magamnak kompressziós térdzoknit a hosszú út miatt.Önök ezt hogyan viselték???-én ettől tartok a leginkább,mert dagad a lábunk mind a kettőnknek és azért ez tényleg nagyon hosszú út.Mennyi idő alatt értek le?Meleg a Tenger víze?-gondolom már igen, ha minden nap tudtak fürödni.TOLO gyönyörű hely, képeket sokat láttam már róla.Athénba nem nagyon nehéz feljutni:Sok lépcső van?Köszönöm a válaszát, szép estét:Szilvia smile
Szilágyi István Károly Dátum: 2015-06-08 19:03:32
Osemeke Szilvia írta ekkor: 2015-06-07 10:57:57
Kedves Bihari Ági!Azzal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, hogy a Hydra-Spetses hajókirándulás melyik napokon indul,mi 06.27-ei turnussal érkezünk majd :). Illetve azt szeretném megkérdezni, hogyvan-e arra mód, hogy TOLO-ban egy nagyobb autót bérelni,tehát nem 5 személyes,hanem amolyan mikrobusz féle-hogy többen is tudjunk menni.Ennek az ára is érdekelne kb, hogy mennyi?Hány fokos kb. most a Tenger víze?Milyen idő van kinnt???Olyan izgatottak vagyunk már-nagyon várjuk ezt az útat is-biztos nagyon szép lesz :) Addíg is szép napot kívánok, a mielőbbi viszont látásra és köszönöm a segítséget :) smile smile
Kedves Szilvia! Amíg Ági válaszol addig is néhány info. Mi egy hete jöttünk haza Toloból. Az időjárás változékony volt. Volt kánikula, borús idő, kisebb eső. Összességében kellemes. A tenger kristálytiszta fürdésre alkalmas, minden nap fürödtünk. A gyerekek is élvezték. A Hydra kirándulás kedden volt, csütörtök Athén, péntek Mükéné. A többi sajnos elmaradt. Az autóbérléshez nem tudok hozzászólni, én csak kis autót láttam (Micra), de biztos lehet mást is bérelni. A hely nagyon szép, az emberek kedvesek. Kellemes nyaralást! István