(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Tolon
Fórum bejegyzései

Bihari Agi Dátum: 2014-04-17 17:44:23
MÁNDITY KATALIN írta ekkor: 2014-04-13 16:39:28
Kedves Ági!Érdeklődni szeretnék,hogy van e olyan lehetőség,hogy 2 légterű apartmanba menjen 3 fő?Köszönöm előre is a választ!Kata
Kedves Katalin! Amennyire en tudom, ebben az esetben altalaban ki kell fizetni a 4 fo reszere a szallast, csak abban az esetben nem, ha mar nincsen szabadon 3 fos apartman. Hogy biztosan jo valaszt kapjon, kerem, hogy tegye fol a ferdeset az uzenofalra is, ahol a debreceni iroda munkatarsai fognak onnek valaszt adni. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2014-04-17 17:39:50
Brigi H. írta ekkor: 2014-04-10 21:37:58
Kedves Ági! Szeretnék érdeklődni a Demos apartman legfelső szintjének elosztásáról. A fórumon olvasottak alapján arra következtettem, hogy az 503-504-es szobák erkélye között van üvegfalas elválasztás, az 501-es sarok erkélyes, de akkor hol helyezkedik el az 502? Kép alapján ugyanis úgy láttam, hogy van két "különálló" terasz, és van kettő, amelyik között üvegfal van. Hivatkozásul: "Kedves Edit! Igen a 401-es szoba erkelye a sarkon van, ahogy az 501-es is, a recepcio felett. A 403-404-es szobak erkelye kozt van az uvegfalas elvalasztas. A nap a "tenger felol" kel fel, igy a hazat elolrol, a teraszok felol suti a nap a delelotti orakban. Udvozlettel Bihari Agi" Köszönöm előre is a válaszát!
Kedves Brigi! A legidealisabb ebbol a szempontbol a 401-es valamint az 501-es szoba. Ahogy az a Demos apartmanhaznal megtekintheto kepen is latszik (Demos 11 utani kep) ezeknek a szobaknak van sarok erkelye. A 402 es szoba terasza van kozvetlenu emellett, es azutan kovetkezik a ket uvegfallal elvalasztott terasz (403-404). Amennyiben kuld egy e-mail cimet [email protected] cimre, kuldok onnek egy kepet, amin jobban latszik az erkelyek elosztasa. Udvozlettel Bihari Agi
Bihari Agi Dátum: 2014-04-17 17:28:17
Nagy István írta ekkor: 2014-04-09 22:58:12
Kedves Ági! Az Eleana apartmanba készülünk menni saját autóval. Olvastam hogy nincs saját parkoló. Lehet parkolni az apartman közelében? Válaszod köszönöm előre is. István
Kedves Istvan! Az Eleana kozvetlen kozeleben a parkolas szerencse kerdese is egy picit. Elofordulhat, hogy tudtok parkolni a tengerpartra levezeto kis utcaban is. Az apartmanhaztol nem messze van egy kisebb parkolo is, es a foutca vegen Tolo nagy parkoloja, a foutcan egyaltalan nem lehet parkolni, hogy a jardak szabadon maradjanak a gyalogosoknak. Julius kozepetol augusztus vegeig szokott egy kicsit nehezebb lenni a parkolas a faluban. Udvozlettel Bihari Agi
MÁNDITY KATALIN Dátum: 2014-04-13 16:39:28
Kedves Ági!Érdeklődni szeretnék,hogy van e olyan lehetőség,hogy 2 légterű apartmanba menjen 3 fő?Köszönöm előre is a választ!Kata
Brigi H. Dátum: 2014-04-10 21:37:58
Kedves Ági! Szeretnék érdeklődni a Demos apartman legfelső szintjének elosztásáról. A fórumon olvasottak alapján arra következtettem, hogy az 503-504-es szobák erkélye között van üvegfalas elválasztás, az 501-es sarok erkélyes, de akkor hol helyezkedik el az 502? Kép alapján ugyanis úgy láttam, hogy van két "különálló" terasz, és van kettő, amelyik között üvegfal van. Hivatkozásul: "Kedves Edit! Igen a 401-es szoba erkelye a sarkon van, ahogy az 501-es is, a recepcio felett. A 403-404-es szobak erkelye kozt van az uvegfalas elvalasztas. A nap a "tenger felol" kel fel, igy a hazat elolrol, a teraszok felol suti a nap a delelotti orakban. Udvozlettel Bihari Agi" Köszönöm előre is a válaszát!