(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szepesi László Dátum: 2014-05-21 08:26:05
Busai Anikó írta ekkor: 2014-05-20 22:04:15
Köszi László! Nem gond, örülök ha valaki ír segítőleg. Én is már folyton görög zenét hallgatok, nézem a régebbi felvételeinket, az utifilmeket. Így azért könnyebb, de én szeretem ezt a várakozós időszakot is. Utána már olyan gyorsan elrepül az ott töltött idő! A várakozásnak is megvan a maga varázsa! Még azt szeretném megkérdezni, hogy tényleg minden szálláson van törülköző? Ez jó lenne, mert akkor csak strandolósat kell csomagolni. Mindjárt több hely lesz a bőröndben! :)
Kedves Anikó! Igen van. Van minden személyre 1 db nagy és 1 db kicsi törülköző. Ezeket a partra nem szabad levinni ezért a strandosat hozni kell!
Busai Anikó Dátum: 2014-05-20 22:04:15
Szepesi László írta ekkor: 2014-05-20 21:27:26
Kedves Anikó! Nem akartam, hogy okoskodásnak tűnjön az írásom. Mi is már ilyenkor izgalomba vagyunk és tervezgetünk. Egyre gyakrabban nézzük vissza az előző évek képeit videóit. Kívánok neked is jó tervezgetést, készülődést és kint nagyon jó pihenést. Természetesen ha még bármiben tudok szívesen segítek.
Köszi László! Nem gond, örülök ha valaki ír segítőleg. Én is már folyton görög zenét hallgatok, nézem a régebbi felvételeinket, az utifilmeket. Így azért könnyebb, de én szeretem ezt a várakozós időszakot is. Utána már olyan gyorsan elrepül az ott töltött idő! A várakozásnak is megvan a maga varázsa! Még azt szeretném megkérdezni, hogy tényleg minden szálláson van törülköző? Ez jó lenne, mert akkor csak strandolósat kell csomagolni. Mindjárt több hely lesz a bőröndben! :)
Szepesi László Dátum: 2014-05-20 21:27:26
Busai Anikó írta ekkor: 2014-05-20 21:08:28
Kedves László! Én is csak azért kíváncsiskodtam, mert a facebook Grand Tours-os oldalán minden szállásról sokkal több fotó van, főleg benti fotók, és Gábor írta, hogy készültek új képek, de még nem látom őket. Már nagyon várom az indulást, és legalább így is az utazással foglalkozom. Szépek ezek a képek is, tudom. Köszi a választ.
Kedves Anikó! Nem akartam, hogy okoskodásnak tűnjön az írásom. Mi is már ilyenkor izgalomba vagyunk és tervezgetünk. Egyre gyakrabban nézzük vissza az előző évek képeit videóit. Kívánok neked is jó tervezgetést, készülődést és kint nagyon jó pihenést. Természetesen ha még bármiben tudok szívesen segítek.
Busai Anikó Dátum: 2014-05-20 21:08:28
Szepesi László írta ekkor: 2014-05-20 20:01:44
Kedves Anikó! Engem az a 9 db kép ami itt fent van a honlapon (nem kell a világhálón böngészni) teljesen meggyőzött. Nagyon szép kívül-belül. A kis képekre ha rákattintasz kinagyítja és jobban látszanak a részletek.
Kedves László! Én is csak azért kíváncsiskodtam, mert a facebook Grand Tours-os oldalán minden szállásról sokkal több fotó van, főleg benti fotók, és Gábor írta, hogy készültek új képek, de még nem látom őket. Már nagyon várom az indulást, és legalább így is az utazással foglalkozom. Szépek ezek a képek is, tudom. Köszi a választ.
Rékasi Ágnes Dátum: 2014-05-20 21:02:02
Szepesi László írta ekkor: 2014-05-20 19:47:44
Kedves Ágnes! Azt nem tudom, hogy minden apartmanban egyformán vannak e a háló cuccok de ha igen akkor nincs kispárna. Legalábbis a Katerinában csak nagypárna (3/4 -es) van. Azt a kispárnát szoktuk használni amit a buszra viszünk alváshoz így meg van oldva mind a két szállás. Egyébként paplan sincs csak takaró de ilyen melegben nem is kell több.
Kedves László! Köszönöm a gyors választ! Azért kérdeztem, mert kispárna nélkül elég nehezen tudok aludni, de akkor majd megoldom az utazópárnával valahogy! Üdv.: Ági