(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sommer Dátum: 2017-06-30 19:28:05
Grand ÁGI írta ekkor: 2017-06-30 16:15:55
Kedves Sommer! A BBQ hajón kétszer van fürdőzés. Amikor egy csak a tenger felől megközelíthető kis öbölben állunk meg, ahol lehet ugrálni a hajó egyik oldaláról a tengerbe, és fürdeni itt kb: 35-40 percet állunk, itt van a pezsgővadászat is. Utána érkezünk a kalamaki beachre ahol kb. 4 óra van fürdőzésre, itt nincs lehetőség a hajóról ugrálni. Ez a mi saját programunk grandos idegenvezetéssel. A mi partnerirodánk Paxos-Antipaxos utat visz, ott kb. 35 perc van fürdőzésre és az angol nyelvű, ott nincs magyar idegenvezetés. Ugyanilyen angol nyelvű program a Parga-Paxos is, ezt én is láttam angol irodáknál hirdetve. A Paxos-Antipaxost nálunk is befizethetitek, a Parga-Paxost a mi társirodánk nem értékesíti. Szeretettel várunk Sidariban!
Kedves Ági! Köszönöm a választ, bár ebből azt nem tudtuk meg, hogy a Paxos-Antipaxos kiránduláson lehet-e a hajóról ugrálni.
Grand ÁGI Dátum: 2017-06-30 16:34:25
Domokos Ágnes írta ekkor: 2017-06-28 12:53:59
Kedves Ági! El kell, hogy mondjam, hogy ilyen nagyszerű idegenvezetővel mint Te, még nem találkoztam. MI a sziget túrán voltunk veled, kicsit félve fizettem be, hisz voltam én már ugyanitt pocsék programon, persze nem a Granddal. Az élmény fantasztikus volt, nagyon jól éreztük magunkat. Igazán színessé tetted a napot, sok érdekességet hallottunk Tőled. Szinte sugárzik rólad, hogy szívesen, átéléssel végzed a munkádat. Köszönünk szépen mindent! Nagyon elégedettek voltunk a szállással is, nagyon szuper hely! Köszönet még a Grand Tours-nak is, ismét szuper nyaralásunk volt! Üdv. Domokos Ágnes és István Plastiras
Kedves Ági és István! Köszönöm szépen irodánk, a szállásadók, és a magam nevében is a kedves soraitokat!. Nagyon örülök neki, hogy hozzá tudtam egy kicsit tenni ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Visszavárunk jövőre is benneteket!
Grand ÁGI Dátum: 2017-06-30 16:25:35
Juhász Zoltánné írta ekkor: 2017-06-28 13:39:35
Kedves Ági! Az lenne a kérdesem,hogy a Paradise apartman fszt.2-es szobában van szúnyogháló? Az utazáyi iroda altal fel tett képen nem látszik,de ott nyaralok azt mondják hogy nincs. Katalógus szerint lenni kellene.
Kedves Juhász Zoltánné! A Paradise 2-ben is van szugogháló! szeretettel várjuk Sidariban!
Grand ÁGI Dátum: 2017-06-30 16:15:55
Sommer írta ekkor: 2017-06-28 12:14:37
Kedves Ági! Külön kérdezném mindkét hajós útra [KALÓZHAJÓ - PAXOS-ANTIPAXOS], hogy pontosan hányszor áll meg a hajó olyan fürdőzésre, ahol a hajóról ugrálni lehet a vízbe, és ezeken a kirándulásokon van-e velünk magyar idegenvezető? Valamint több magyar irodától láttuk ezt a kirándulást Korfuról:[Hajókirándulás Parga-Paxosra] Nálatok van erre lehetőség, vagy ezt csak magán úton intézhetjük?
Kedves Sommer! A BBQ hajón kétszer van fürdőzés. Amikor egy csak a tenger felől megközelíthető kis öbölben állunk meg, ahol lehet ugrálni a hajó egyik oldaláról a tengerbe, és fürdeni itt kb: 35-40 percet állunk, itt van a pezsgővadászat is. Utána érkezünk a kalamaki beachre ahol kb. 4 óra van fürdőzésre, itt nincs lehetőség a hajóról ugrálni. Ez a mi saját programunk grandos idegenvezetéssel. A mi partnerirodánk Paxos-Antipaxos utat visz, ott kb. 35 perc van fürdőzésre és az angol nyelvű, ott nincs magyar idegenvezetés. Ugyanilyen angol nyelvű program a Parga-Paxos is, ezt én is láttam angol irodáknál hirdetve. A Paxos-Antipaxost nálunk is befizethetitek, a Parga-Paxost a mi társirodánk nem értékesíti. Szeretettel várunk Sidariban!
Grand ÁGI Dátum: 2017-06-30 16:09:10
Reka023 írta ekkor: 2017-06-28 08:21:06
Kedves Ági! A Katerina Apartman legközelebbi tengerpartja milyen? Napozóágyak, napernyő bérelhető? Köszönöm!
Kedves RÉKA023! A Katerina apartmanhoz közel lévő tengerpart lassan mélyülő és vannak napágyak és nagyernyők is amelyek bérelhetőek.Várunk szeretettel!