(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bohárné Kovács Zsuzsanna Dátum: 2017-06-23 10:34:26
Kedves Ági! Csak most néztem utána- Te Tolóban voltál 2014-ben, ugye? Biztos emlékszel ránk- a nagyfiammal kellett orvoshoz menni, mert a vízben bele lépett valamibe. Örülök, hogy idén Korfun is találkozunk. smile
Griger Mihályné Dátum: 2017-06-21 00:12:42
Sziasztok! Volt-e már valaki a Lavrosban? Milyen a szállás, mennyire van messze a tengertől és az étteremtől?
Tar-Gaál Erika Dátum: 2017-06-20 13:51:06
Kedves Ági!!! A fakultatív kirándulásokról kaphatnánk pontos leírás árakkal? Köszönöm szépen.
Grand ÁGI Dátum: 2017-06-18 07:00:39
Buxbaum Tünde írta ekkor: 2017-06-17 22:07:52
Kedves Ági ! Azt szeretném kérdezni , hogy Sidariban magyarok számára iható - e a csapvíz , vagy inkább nem ajánlott? Tudom , hogy nem "időjós, de ici-picit talán ..... ? :) Szept. 23-án lesz a szülinapom , pillanatnyilag 23-30-ig Paradise apartman , de erősen gondolkozom , hogy egy héttel korábban kellene utaznom, mely gond nélkül megoldható. De csak az utolsó 4 turnus jöhet szóba , mert egyedül megyek. Válaszát és segítségét előre is köszönöm Buxbaum Tünde. smile
Kedves Buxbaum Tünde! A csapvíz nem iható Sidariban, érdemes ásványvizet inni, de a víz forralásal fogyasztható leves, tea, kávé formájában. Tavaly ebben az időszakban 3 napot esett az eső, tavaly előtt sütött a nap, ezt tényleg nem tudom így előre megmondani, hiszen ahogyan Magyarországon, úgy itt is szeszélyes az időjárás, de az egy héttel előbbi időpont amennyiben ez megoldható, lehet hogy jobb lenne. Szeretettel várjuk Sidariban!
Buxbaum Tünde Dátum: 2017-06-17 22:07:52
Kedves Ági ! Azt szeretném kérdezni , hogy Sidariban magyarok számára iható - e a csapvíz , vagy inkább nem ajánlott? Tudom , hogy nem "időjós, de ici-picit talán ..... ? :) Szept. 23-án lesz a szülinapom , pillanatnyilag 23-30-ig Paradise apartman , de erősen gondolkozom , hogy egy héttel korábban kellene utaznom, mely gond nélkül megoldható. De csak az utolsó 4 turnus jöhet szóba , mert egyedül megyek. Válaszát és segítségét előre is köszönöm Buxbaum Tünde. smile