Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sólya Nándor Dátum: 2019-06-02 05:32:48

Üdvözlet Mindenkinek!

Szeretném elkérni a jelenleg Sidariban lévő idegen vezetők valamelyikének telefonszámát.Tud nekem ebben segíteni valaki?

Tisztelettel várom a válaszokat.

Sólya Nándor

Tóth Krisztina Dátum: 2019-05-03 17:33:11
Sólya Nándor írta ekkor: 2019-02-14 15:49:38
Tisztelt Tarsoly ferencné! Szerintem a csapviz nem ajánlott Korfun fogyasztásra.Inkább a palackos vizet ajánlanám.Kefalonia más.Üdv.
Tavaly voltunk Korfun, a tapasztalataimat már leírtam,érdemes elolvasni! A csapvíz nem fogyasztható,a boltokban lehet iható vizet vásárolni,érdemesebb a nagyobb kiszerelést választani.
Olivér Dátum: 2019-05-02 10:12:26
Tóth Krisztina írta ekkor: 2019-04-27 18:30:28
A nyaralni vágyóknak viszont inkább Zakynthost ajánlanám.Remek hely,kristálytiszta víz,csendes szállás.Remélem ezzel segíteni tudtam azoknak akik a nyaralásukat tervezik.
Szia Kriszta! Én nem osztom a véleményed! Mi pl. pont Zakynthoson Tsilivin fogtunk ki egy olyan szállást,Contessina Apartman, ahol az az általad felsorolt problémákkal küzdöttünk, hajnal 3-4-ig buli a szemben lévő étteremben,semmit nem lehetett aludni. Mindenhol van csendesebb és sajnos ilyen szemontból zajosabb apartman is és igazából még az ember nem járt ott nem is nagyon tud mire támaszkodni, max. a fórumra, ha vki leírja. Szerintem a legjobb választás, a Plastiras vagy a Koursaros apartman , ami szerintem legközelebb van a legszebb tengerpart részhez, Drastishoz, Longest Sunset Beachez, központhoz is közel van, de mégis egy kicsit beljebb és nem a főutcán, nem hinném, hogy olyan zajosok lehetnének. Mi 2014-ben jártunk Korfu Sidarin, akkor a Louvros Apartmanba volt a szállásunk ( az eredeti akkor kiesett, úgyhogy ez lett a B terv). A 2 nagy szupermarketthez ez a Louvros a és a Nikos Pool van a legközelebb, de a központtól kb. olyan jó 15 perc séta. Itt ami zajforrás volt, az a főút, ami a ház előtt ment el és néha éjjel 1-2 hangosabb jármű, de azért kibírható volt. De igazából, ha jól emlékszem pont a Clióról, meg a Lenaról panaszkodtak a legtöbben. A bulik miatt, vmelyik aljában konyha működik, a zaj meg a bűz miatt, úgyhogy akkor pont sikerült belenyúlnotok. A többi apartman közelebb van a központhoz, viszont pont a 2 nagy szupermarkettől van 15-20 perc sétára. De a központban is vannak kisebb boltok, ahol lehet kicsit drágábbak és kisebb a választék, de szerintem minden szükséges dolog megkapható azért. Meg én úgy gondolkodtam, hogy ha el is akar menni az ember a nagy szupermarkettbe, azt megteszi napi 1x, de a központba, meg le a tengerpartra naponta többször akar menni az ember, inkább az legyen közelebb. Idén a Plastirasba foglaltunk szállást. Jártam görögbe 4 helyen így sorrendben: Neos Marmaras, Korfu Sidari, Kefalónia, Zaknythos, de amióta 2014 óta eljöttem Korfuról engem azóta visszahúz a szívem. Minden helynek meg van a maga varázsa és szépsége, de engem Korfu tudott igazábul rabul ejteni. A Drastissal, a Sunset Beachel, a Corfu Beerrel, Korfu fővárossal és még sorolhatnám, de nekem ez az a hely ami szerelem első látásra. Sokan szeretik Zakynthost is, de engem személy szerint nem fogott meg a hely. Kefalónia is sokkal jobban tetszett. De Korfu a legjobb! :)
Tóth Krisztina Dátum: 2019-04-27 18:30:28
A nyaralni vágyóknak viszont inkább Zakynthost ajánlanám.Remek hely,kristálytiszta víz,csendes szállás.Remélem ezzel segíteni tudtam azoknak akik a nyaralásukat tervezik.
Tóth Krisztina Dátum: 2019-04-27 18:25:46
Az időjárás: Korfu-Sidari: Augusztusba mentünk.Több oldalon megnéztem,utánajártam,keresgettem végül is augusztus vége már nem főszezon,nem is ősz még tart a nyár stb. Az elején napközben jó idő volt,nem mondanám annak a fullasztó melegnek,inkább kellemesnek.Utána 1-2-napig meleg volt,de nappal olyan erős szél fújt,hogy sem a medencébe sem a tengerbe nem lehetett bemenni.Úgy hallottam augusztusban ilyen előfordult már errefelé,de azért ilyen mértékű viharos erejű szélre nem számítottam.Pár nap múlva lecsendesedett a szél és maradt a jó idő.

Kapcsolat/Elérhetőség