(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Jenei Mihály Dátum: 2012-07-03 18:52:33
Szerbusz Gábor ! Légyszives szoljál már Viviennek ,hogy hetente legalább pillantson rá a forumra is ! Köszi Szia !
Csoltkó Kriszta Dátum: 2012-07-03 14:54:37
Szia Gábor! Már alig várom, hogy szeptemberben ismét Korfura mehetünk, és hogy újra találkozunk veled! Kedves fórumozók - és a fórumot olvasók - mindenkinek csak ajánlani tudom Korfut. Egy csodálatos, gyönyörű hely, kedves, segítőkész görögökkel, és nem utolsó sorban egy szuper idegenvezetővel- akinek minden a kisujjában van Korfuról, már majdnem ő is görög!!! Rengeteg látnivalóval. Aki ide egyszer eljön nem felejti el soha. A mi családunknak is egy örök szerelem marad Korfu, 2006 óta minden évben ellátogatunk a szigetre. Nyaraltunk már más görög szigeteken is, de ezt nem lehet megunni.Itt mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő helyet, szórakozási lehetőséget korrekt árakon. A kinti élet sem drágább, ott is úgy van mint itthon, vannak olcsóbb és drágább termékek is. Ha jól utána számolunk pld.: a Balaton még Görögországtól is drágább - véleményem szerint. Üdv. mindenkinek! Kriszta Ui.:De messze van még szeptember ....
Attila Dátum: 2012-07-03 11:39:47
Szia Gábor! nagyon köszönöm a segítséget! Ha tudok címet oda megyek a kocsiért nem gond. :) Attila
kis gáborné Dátum: 2012-07-03 10:05:04
Mi vasárnap volt 1hete ,hogy Sidariból megérkeztünk! Sajnos!El tudtuk volna tovább is képzelni ,csodálatos hely, az emberek is ! Irigylem azokat akik még majd csak most mennek! :) Emeletes busszal mentünk és jöttünk is! Nagyon jók a fakultatív programok is ! Csak ajánlani tudom , aki teheti menjen el , örök élmény lesz ! Mi még szeretnénk vissza menni , reméljük lehetőségünk is lesz erre ! Mindenkinek csodás nyaralást , bár ott mást nem is lehet ! Gábor, és a lányoknak is üdv
Dátum: 2012-07-03 09:59:28
Attila írta ekkor: 2012-07-03 02:39:41
Ja és persze elfelejtettem a legfontosabbat, vasárnapra szeretnénk kocsi reggel, délelőtt... :D Júl.8. --> 4 napra. Köszi! Attila
.....SORRY..."MÉG ALSZOM".....MOST LÁTTAM MEG A BEÍRÁSODAT, OK, INTÉZEM! ÜDV, GÁBOR