(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

V. Judit Dátum: 2012-06-16 17:19:19
Sziasztok! Idén másodszor jutok el erre a csodás szigetre, amit már nagyon várok. Bár kicsit izgulok, h hogyan alakulnak a holnapi görögországi választások és milyen hatással lehet ez az országra valamint elsősorban Ránk, nyaralókra, de reménykedjünk a legjobbakban és újra egy csodás nyárban. U.i.: az előző hozzászólás első pár szava őszintén megijesztett, de végigolvasva (és gondolva az irodával és sidarival kapcsolatos eddigi tapasztalataimat) az olvasottakat (már amennyit értelmezni tudtam a stilisztikai hibák miatt) nincsenek kétségeim az iroda irányába! Szép hétvégét Nektek!
r.lászló Dátum: 2012-06-16 00:30:30
T.UTAZOK! Le irnám sídari haza utazásom szomorú végét. Nem az elsö utunk volt a Grand Toursal . mindig meg voltunk elégedve,nem úgy mint most. Este 19-kor indultunk,jött a komp még ott se volt gond, igaz ugy mentünk mint egy csiga,lassan elértünk a határhoz 02.kor minden ki kapott 20percet /vám mentes üzletbe vásároljon,mikkor vissza érkezett mindenki a sofőr közölte hogy meg kell várni a toló-i buszt VÁRTUNK 3.ÓRÁT. reggel 5-kor elindultunk,délután 15-órára értünk szegedre.közölték hogy át kell grand-5-re szállni,az megy Pestre. Át pakoltunk,elindultunk bp-től 30 km-re az egyik fiatal hölgy rosszul érezte magát kérte a sofőrt hogy a gyáli benzin kutnál álljon meg mire a sofőr közölte nem áll meg,mert a főnöke le von tőle 5000ft-ot,a hölgy monda ö kifizeti csak nem állt meg Meg érkeztünk a homok órához nem ott álltunk meg hanem 500m- rel arrébb a sofőr től kérdeztem mér itt állt meg mert a rokonok nem itt várnak a válasz öt nem érdekli. Hab a tortán az volt mikkor a másik busz mellénk állt,amin végig utaztunk. Nem tudom mí ért szálltunk át.nagyon rosszul jött ki az egész.csalódtam KÖZELEBB BIZTOS NEM VELÜK UTAZUNK.
Gúthné Gulyás Edit Dátum: 2012-06-15 16:34:13
Honti-Varga Anikó írta ekkor: 2012-06-15 09:39:29
Szia Edit!Írtam neked privát e-mailt (hátha ezt előbb olvasod:) Köszi,Anikó
Szia! Tényleg elírtam, mert [email protected]! Válaszoltam az emailodra.Edit
Papp Mariann Dátum: 2012-06-15 11:45:58
Tóthné Unger Veronika írta ekkor: 2012-06-14 21:27:17
Emberek! Valaki azt írta egy másik helyen, hogy Sidarin a tenger koszos, ezért senki nem szívesen megy bele, meg hogy nem szeretik a magyarokat, meg magasak az árak, és nagy csalódás volt neki!!!! Nekünk nem egész három hét van az indulásig, és hiába próbálok pozitívan hozzáállni, kezdek aggódni. Mi jártunk már Lefkadán, Zakynthoson Kefalonián, Pargán....Korfu ennyire más lenne a Jón-térségben? Volt viszont aki Korfura esküszik, hogy "egész más világ"...most akkor mi az igazság!? Tényleg nem szeretnek bennünket? Tényleg koszos a tenger? Tényleg drágaság van??? ...valaki, akinek vannak tapasztalatai!!! Légysziiiő! Előre is köszönöm !
Kedves Veronika! A párommal itt vagyunk Sidariban :) és többször pancsoltunk a tengerben, szép tiszta! A magyarokat is szeretik mi akárhová mentünk mindenhol, ahol megtudták, hogy magyarok vagyunk (mert kérdezik hogy honnan jöttünk), dicsérték a magyarokat, meg hogy Magyarország szép hely, néhányan tudnak pár magyar szót is :). Árak: vannak olyan termékek, amik otthoni árban vannak, és persze vannak amik drágábbak, viszont vannak olyan termékek amik bár drágábbak, de jobban megéri megvenni mint otthon, mert gazdaságosabb.
Honti-Varga Anikó Dátum: 2012-06-15 09:39:29
Gúthné Gulyás Edit írta ekkor: 2012-06-14 21:42:43
Email címem: [email protected] Légyszi ide írjátok meg ezt naponta többször nézem. Mi is most szombaton megyünk, lehet tudnánk segíteni.Üdv.Edit
Szia Edit!Írtam neked privát e-mailt (hátha ezt előbb olvasod:) Köszi,Anikó