(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

andré józsef Dátum: 2012-05-29 12:28:37
Szia Gábor! Csatlakozunk Zsani üzenetéhez! Köszönünk Neked mindent, további jó munkát , szép nyarat, és jó egészséget kívánunk: Györgyi és Józsi
Koller Zsanett Dátum: 2012-05-29 00:42:22
Kedves Gábor! Az első turnus szerencsésen megérkezett haza :) bár kicsit fájó szívvel hagytuk ott a szigetet. Ma reggel mikor Törökszentmiklósról jöttem Gödöllőre még kicsit furcsa volt a szememnek az Alföld :) nagyon rövid idő alatt meg lehet szokni az ottani tájat, és azt a hihetetlen nyugodtságot, ami ott van :) Köszönet Neked a tartalmas programokért, felejthetetlen élmények voltak! viszlát hamarosan ;) Zsani (S. George 6.)
Dátum: 2012-05-28 21:40:52
kis gáborné írta ekkor: 2012-05-28 17:31:48
Köszönöm a választ kedves Gábor ! Még meggondoljuk , legyen e éttermi panziós menünk :) viszont még kérdésem lenne , hogy elég e a személyi igazolvány a határok átlépéshez , mert barátnőm most valahol olvasta útlevelet kértek és most , kicsit riadalom lett itthon ,mert addig el sem készül mire mennünk kell!!Még szeretném azt is megkérdezni,napernyőt vigyünk e vagy az elektrának van ? Mennyi a komp 1 személyre,busszal megyünk!Köszönöm üdv:Hajnalkaismét a választ !üdv:Hajnalka
KEDVES HAJNALKA, KÉREM HÍVJA FEL AZ IRODÁNKAT, ÉN ITT VAGYOK A SZIGETEN, NEM TUDOM NAPRA PONTOSAN MI, HOGYAN VÁLTOZIK A HATÁROKON. A KOMP 10 EURO/FŐ EGY IRÁNYBA. NAPERNYŐT CÉLSZERŰ HOZNI, AZ NINCS AZ ELEKTRA-BAN.VÁROM ÖNÖKET, ÜDV.GÁBOR
Dátum: 2012-05-28 21:38:14
Dudás Vera írta ekkor: 2012-05-28 18:52:28
Kedves Gábor!Az Elektrában fogunk lakni,az szeretném megtudni,hogy van-e széfbérlési lehetőség az apartmanban?Üdv Verus smile
KEDVES VERA, AZ ELEKTRÁBAN NINCS RÁ LEHETŐSÉG, DE GOND NÉLKÜL MEG TUDJUK OLDANI A KÖZELBEN, KB. 100M-RE AZ ELEKTRÁTÓL.ÜDV, GÁBOR
Máté Ildikó Dátum: 2012-05-28 19:51:49
Kedves Gábor! Az előzőekben olvastam a félpanziós ellátásról, és megköszönném, ha a [email protected] elküldenéd a menüt. A fakultatív programokkal kapcsolatban lenne még egy kérdésem, a "TRIKLINO" nevezetű program mit takar? Előre is köszönöm! Üdv.: Ildikó