(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Muszula Tímea Dátum: 2012-05-17 09:43:25
Kedves Gábor! lehet már tudni,hogy a fakultatív programoknál melyik, milyen napra esik?
Dátum: 2012-05-17 09:21:51
Évaanya írta ekkor: 2012-05-17 09:18:19
Kedves grandgaborkorfu! Köszi a külön házról az infót! Időközben már lefoglaltuk a szállásunkat az Elektrában. Ami viszont most foglalkoztat - gondolom nemcsak engem -, az az esetleges görög csőd hatása a nyaralásunkra. Benzinellátottság, boltokban lesz-e vajon élelmiszer, kompközlekedés stb., nem lenne jó úgy nyaralni, hogy közben aggódni kell, hogy milyen lesz az ellátásunk, haza tudunk-e jutni? Mit tudsz mondani egy esetleges ilyen helyzettel kapcsolatban, Gábor, mire számíthatunk utazóként?
KEDVES ÉVAANYA, AGGODALOMRA SEMMI OK, ÉN ITT SEMMIT SEM ÉRZÉKELEK A VÁLSÁGBÓL, MINDEN MEGY, MŰKÖDIK, AZ EMBEREK DOLGOZNAK.SZERINTEM AGGODALOMRA NINCS OK.A KOMPOK IS JÁRNAK, NEM HALLOTTAM SEMMI ELLENKEZŐJÉT.ÜDV, GÁBOR
Dátum: 2012-05-17 09:18:49
Kissné Bujdos Anna írta ekkor: 2012-05-15 12:00:16
Kedves Gábor! Az érdekelne, hogy a Clio apartmanban a konyha felszereltsége milyen? Mivel nincs internet, mi is átmehetünk a másik apartmanba? Ehhez vigyünk laptopot, vagy ottani gépen lehet kommunikálni? Válaszát előre is köszönöm! Üdv Anna
KEDVES ANNA, ÖNNEK IS AZT TUDOM VÁLASZOLNI, MINT JAGODITSNÉ MARGITNAK, MINDEN AMI KELL, VAN A KONYHÁKBAN. LAPTOPOT HOZHATNAK, DE VAN KÖZÖSEN HASZNÁLHATÓ GÉP IS. WIFIT A KATHERINÁBAN TUDUNK BIZTOSÍTANI, AMI 10 PERC SÉTÁRA VAN A CLIO-TÓL.VÁROM ÖNÖKET, ÜDV GÁBOR
Évaanya Dátum: 2012-05-17 09:18:19
írta ekkor: 2012-04-04 09:26:37
KEDVES ÉVAANYA, ÍGÉRTEM, HOGY AMINT TUDOK VALAMIT A "KIS HÁZRÓL", A KATHERINÁBAN, ÉRTESÍTELEK.NOS, KÉT NAPJA VISSZAKERÜLT AZ ÁRUALAPBA, VAGYIS FOGLALHATÓ!!! ÜDVÖZLETTEL ÉS REMÉLEM TALÁLKOZUNK, MINDEN JÓT! GÁBOR
Kedves grandgaborkorfu! Köszi a külön házról az infót! Időközben már lefoglaltuk a szállásunkat az Elektrában. Ami viszont most foglalkoztat - gondolom nemcsak engem -, az az esetleges görög csőd hatása a nyaralásunkra. Benzinellátottság, boltokban lesz-e vajon élelmiszer, kompközlekedés stb., nem lenne jó úgy nyaralni, hogy közben aggódni kell, hogy milyen lesz az ellátásunk, haza tudunk-e jutni? Mit tudsz mondani egy esetleges ilyen helyzettel kapcsolatban, Gábor, mire számíthatunk utazóként?
Dátum: 2012-05-17 09:12:45
Jagoditsné Margit írta ekkor: 2012-05-16 20:02:37
Kedves Gábor! Engem pedig a Katerina apartman konyha felszereltsége érdekelne. Mondjuk lábas, fazék, serpenyő, ilyesmire gondolok.
KEDVES MARGIT, MINDEN VAN, AMI EGY KONYHÁBA - EGY APARTMAN KONYHÁBA - KELL. SEMMIT NEM KELL HOZNI.ÜDV, GÁBOR