(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Pogácsás Márton Dátum: 2012-03-19 10:44:12
Kedves Mária! Igen, sajnos igaz a Zakynthosi beszéd! És inkább javaslom Sidarit! De mint írtam a multkor ha a fakultativ programokat nézem Sarti jobb! Jó választást és jó utat nektek!
Pogácsás Márton Dátum: 2012-03-19 10:42:49
Kedves Mária! Igen, sajnos igaz a Zakynthosi beszéd! És inkább javaslom Sidarit! De mint írtam a multkor ha a fakultativ programokat nézem Sarti jobb! Jó választást és jó utat nektek!
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-18 22:59:20
Kedves Márton! Nagyon szépen köszönöm válaszát. Hát tényleg nehéz a választás Mivel mindegyik hely csodálatos lehet. Mi két hétre mennénk de nem tudom igaz e Zakynthosról azt hallottam ,hogy a bulizós angolok miatt nem nagyon lehet a gyerekeket elengedni és hogy a Georginától messze is vannak a szórakozóhelyek és félő elengedni a lányokat. Bár mindenhol van sokféle ember .Hát remélem sikerül jól dönteni, mégegyszer köszönöm válaszát . Üdv
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-18 22:45:29
Pogácsás Márton Dátum: 2012-03-16 11:21:04
Kedves Mária! Igaz Kefalónián még nem voltam de a többi helyen töbször is! Nehéz választás, mert mindengyik a maga nemében szép! Mivel fiatalokkal mentek Zakynthost ajánalnám és ott is Laganast mert tele van szorakozó helyekkel!, de ha pihenni is szeretnék még ott van Aogis ahonnan át lehet menni Laganasba! És ott még a part is jobb és szabadabb! Korfu, Sidarival nagyon szép hely a szálás is van a tenger parton! A sziget maga és a Syssi kastély csodálatos! Sarti maga a gyöngyszem ha a partszakaszt nézem igaz a legtöbb és legjobb fakultativ programok is itt vannak! Athén, Meteorák, Theszaloniki, Athos, Narancspart! Úgy hogy nehéz a választás!