(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Zsu Dátum: 2008-07-30 16:21:04
Sziasztok!Mi 8án indulunk Sidariba a Katerina apartmanba!10en megyünk fiatalok! Szeretnék egy két infot megtudni az apartmanról, bármit! és tudna valaki mesélni még az Aqualandról, mert néztem a honlapját és az alapján nagyon jónak néz ki!! Előre is köszi!
Perge Orsolya Dátum: 2008-07-30 12:11:05
írta ekkor: 2008-07-17 12:53:17
Kedves Fórumozó Utasaink! ("nyaralásból hazaérkezett" és "hamarasonan nyaraló" Vendégeink!) Köszönöm, hogy beindítottátok az aktív fórumozást a honlapon és átadjátok egymásnak a fontos információkat! Próbálok én is gyorsan válaszoni a hozzám intézett kérdésekre! Köszönöm szépen Mindenkinek a kedves szavakat, ne haragudjatok rám, amiért nem válaszolok az egyes üzenetekre külön-külön....Jó nyarat, nyaralást kívánok Nektek! Ui: Az autókölcsönzéssel kapcsolatban annyit, hogy az ár a kölcsönzési napok, az autó mérete és minősége, illetve a kölcsönző iroda függvényében változik. A helyszínen, a kínálatot látva mindenki eldöntheti, hogy számára mi a döntő tényező: az ár, az autó márkája, minőség stb.
Szia Zsuzsi! Mi is Sidariba (Katerina ap.) indulunk busszal, augusztus 8-án. Kettesben szeretnénk végigjárni a szigetet, ehhez 3 napra szeretnénk autót bérelni. Az igényeinknek tökéletesen megfelel majd egy kis méretű négykerekű, pl. Picanto, Seicento. Kérdésem annyi lenne, hogy szerinted van-e esély ott a helyszínen ilyen autót bérelni (Sidariban), vagy ezeket (pl. a kedvező ár miatt) hamar elkapkodják és inkább foglaljak előre vmelyik honlapon? Válaszodat előre is köszönöm, hamarosan találkozunk! :) Üdv: Orsi
Megyeriné Krisztován Ildikó Dátum: 2008-07-30 06:42:59
Szia Zsuzsi! Aug. 16.-tól van foglalva szállásunk a Nikosba.2 autóval megyünk .Remélem nem lesz semmi gáz az úton.A szerpentinektől nagyon-nagyon félek.Teljesen véletlenül kerültem a fórum oldalára, egy másik oldalról, amin egy"kedves"utas problémázott a szolgáltatással.Teljes mértékben egyet értettem veletek! Kérdéseim: - Ha a kompjegyet oda-vissza kérjük nem olcsóbb a vissza út? - A nyaralásunkat kiszeretnék tolni egy pár napos Sartin töltött nappal.Tudsz- e segíteni szállásfoglalásban? - Az utolsó nagy kérdésem, hogy hány éve vagy Korfun idegenvezető?A barátnőimmel 1994-ben voltunk Ypsoson és nagyon úgy érzem, hogy te voltál az idegenvezetőnk. Ha igen elviszem a fotókat amiket készítettünk akkor. Ha nem akkor tévedtem, bocsánat a kérdésért. Köszönöm előre is a válaszokat.Ildikló
Dátum: 2008-07-29 13:26:35
T.Mihályné írta ekkor: 2008-07-28 14:05:03
Szia Grandzsuzsi! Július 30-án megyünk Sidariba a Katerina apartmanba. Kérdésem az lenne, hogy egy másik utazási irodának az ajánlatára megyünk oda, akkor is te fogadsz bennünket. A szoba kiosztást ki intézi ott? Nekünk tudnál segíteni majd, hogy valami, szép, viszonylag hűvös szobába kerüljünk. 2 szobát foglaltunk. Egyikbe a két lányom és a keresztfiam kerülne, a másikba én a férjemmel. smile Várom válaszod! Üdvozlettel: Tünde
Kedves Tünde! Sidarin van egy másik Katerina apartman is, szerintem Ti nem hozzánk jöttök, mert nálunk szombaton van a turnusváltáltás! Annál az irodánál érdeklődj a szobaszám ügyében, ahol befizettétek az utat, ők biztos megadják a telepített idegenvezető elérhetőségét is. Üdvözlettel: Zsuzsa
Vári Mónika Dátum: 2008-07-28 20:32:16
pataki gábor írta ekkor: 2008-07-28 19:05:57
Sziasztok! Mi vasárnap érkeztünk haza Sidariról.Két hetet töltöttünk a Nikos Poolban.Nagyon jó időnk volt itthon meg állitólag szakadt az eső.Az apartman nagyon jó volt a medence szakaszosan mélyülő kisgyerekeknek külön medencével.Autóval voltunk ha tehetitek a kompjegyet vegyétek meg előre mi indulás előtt három nappal vettük meg és fele áron adták.Törökökkel van tele az egész út a görög határig minden átkelőnél miattuk vártunk.Röszkének senki ne menjen mert visszafelé éjszaka jöttünk és akkor is óriási kocsisor volt ugyhogy át is mentünk Tompára ott nem volt senki.A csuszdapark nagyon jó volt habár egynéhány csuszást azt hittem nem élek túl de nagyon nagy élmény volt a Sissy kastély viszont nagyon szép.A San Remoban nagyon nagy adag gyrost adnak nagyon finom.Ha főzni akartok levest és másodikat akkor érdemes egy nagyobb lábast vinni mert csak egy nagyobb fazék van .Zacskós levesport inkább itthonról vigyetek mert a görög egy kicsit fura izü.Az üzemanyagárak olyanok mint itthon.Zsuzsi nagyon rendes mindenben segit forduljatok hozzá bizalommal.Ad térképet és elmondja mit hol találtok ha egyedül akjartok menni bárhová.Igaz hogy nem egyszerü megtalálni amit kerestek mert az utbaigazitó táblák nem egyszerüen vannak elhelyezve és a vezetési stilusunk sem egyszerü de sosem volt baleset emiatt.Mindenki megy amerre lát .:)))))Mindenkinek jó utat és jó pihenést kivánunk!
Szia! Nem tudom, tapasztaltad, vagy sem, de mennyire harapósak a rendőrök? : smile Levelezek egy Sidari honlap üzemeltetőjével, és ő azt mondta, motorjogsival vezethetek quadot (amit ugye kishazánkban nem lenne szabad), sőt, ha megemlítem a nevét, bármit. Ez idáig mind szép és jó, de mi van a rendőrbácsikkal? smile Gábor, Zsuzsi, vagy esetleg valaki? Köszi! smile