(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2017-07-07 14:11:23
Tarjáni Attila írta ekkor: 2017-07-06 17:51:06
Kedves József! Augusztusban utazunk Tossába! Szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy T10-es 5H zónás jegyet (39,55 EUR) az pl érvényes a 4Z zónába is? Természetesen új levonás ellenében! Várom megtisztelő válaszát! üdv T.Attila
Kedves Attila! Beszéltem itt a tulajdonos testvérével, aki Barcelonában él. Ő azt mondja, ha Ön az 5H zónába vette a jegyét, akkor az a 4Z zónába is jó. Üdvözlettel: Imre J.
Horváth János Dátum: 2017-07-06 19:33:21
Kedves József! Érdeklődnék a sportolási lehetőségek iránt, pl:edzőterem. üdv:János
Tarjáni Attila Dátum: 2017-07-06 17:51:06
Kedves József! Augusztusban utazunk Tossába! Szeretném megkérdezni, hogy ha veszek egy T10-es 5H zónás jegyet (39,55 EUR) az pl érvényes a 4Z zónába is? Természetesen új levonás ellenében! Várom megtisztelő válaszát! üdv T.Attila
Rimai László Istvánné Dátum: 2017-06-28 11:29:38
Grand Józsi írta ekkor: 2017-06-28 10:00:45
Kedves Erzsi! Még túl korai erről beszélni, de evidenciába tartom az Ön jegyrendelést. Én is a meccs előtt egy héttel fogom megkapni a jegyárakat, de mindig kapok jegyet, ha van rá igény. Ha küld nekem egy telefonszámot vagy e-mail címet privátba a [email protected] oldalra, akkor én ígérem, hogy fogom keresni Önt és megbeszéljük, hogy hova és mennyiért vannak jegyek. Természetesen a jegy árába a transzfer is mindig benne van. Az anyagiakat pedig majd itt elintézzük. Maradok tisztelettel: Imre J.
Kedves Imre! Köszönöm válaszát, és várom az értesítését. Az email címem: [email protected] Tisztelettel Rimai Erzsi
Grand Józsi Dátum: 2017-06-28 10:00:45
Rimai László Istvánné írta ekkor: 2017-06-27 10:00:33
Kedves József! Segítségét szeretném kérni! Most láttam, hogy aug. 10.-én lesz FC Barcelona meccs. (FC-Barcelona vs Chapecoense). Szeretnénk 3 fő részére jegyet rendelni és transzfert. Mi a teendőm? Meg kell itt rendelnem a jegyet vagy hogyan tudom kifizetni, átutalni az összeget? Várom válaszát! Előre is köszönöm a segítségét! Üdvözlettel Rimai Erzsi
Kedves Erzsi! Még túl korai erről beszélni, de evidenciába tartom az Ön jegyrendelést. Én is a meccs előtt egy héttel fogom megkapni a jegyárakat, de mindig kapok jegyet, ha van rá igény. Ha küld nekem egy telefonszámot vagy e-mail címet privátba a [email protected] oldalra, akkor én ígérem, hogy fogom keresni Önt és megbeszéljük, hogy hova és mennyiért vannak jegyek. Természetesen a jegy árába a transzfer is mindig benne van. Az anyagiakat pedig majd itt elintézzük. Maradok tisztelettel: Imre J.