(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-05-21 15:32:58
Kis Dénes írta ekkor: 2012-05-17 11:18:02
Kedves grandjozsi! A feleségemmel július végén utazunk Tossa-ba! 3 fakultatív kiránduláson szeretnénk részt venni! 1. Andorra 2. Barcelona-Montserrat 3. Nou Camp + szökőkút A kérdésem az lenne, hogy ezek a kirándulások általában melyik nap szoktak lenni illetve, hogy az általam imént megjelölt 1. és 3.-as kirándulások mindig létrejönnek? Tehát, hogy a minimum létszám mindig meg szokott lenni? Utolsó kérdésem pedig, hogy a Nou Camp + szökőkút kirándulás árában /47.50/ már a stadionba való belépő is benne van, vagy az még külön megvásárolandó? Köszönöm szépen a válaszát előre is!
Kedves Dénes! Öntől is elnézést kérek, hogy csak most válaszolok, de eddig a csoporttal kirándultam szinte minden nap. A Montserrat-Barcelona kirándulás szinte minden héten összejön. Ha van kellő jelentkező, akkor a másik kettőt is szívesen elviszem magyarul, de ha nem, akkor külföldiekkel kell együtt menni, általában angol nyelven. Általában a Montserrat-Barcelona kirándulás hétfő van innen Tossából. Az Andorra és a Nou Camp pontos időpontjáról még én sem tudok semmit, mert nagyon az előszezon elején vagyunk, de július végén már sokkal többet tudok mondani. Andorra különben tavaly mindig szerdán volt, a Nou camp a szökőkúttal pedig csütörtökön. Természetesen a 47.50-ben minden költség benne van. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-05-21 15:26:12
Kiss Péter írta ekkor: 2012-05-16 12:50:27
Kedves József! A fakultatív programok árait böngészve észrevettem, hogy a "Dali világa" program nem szerepel a felsorolásban. Ez a kirándulás már nem fog indulni, vagy csak véletlenül maradt ki. Ha már nem fog indulni, akkor esetleg egyénileg (tömegközlekedéssel, vagy bérautóval) Ön szerint bevállalható az út? Esetleg belépőket előre kell a nete foglalni? A választ előre is köszönöm.
Kedves Péter! Elnézését kell kérnem, hogy csak most válaszolok, de eddig szinte minden nap kirándultam a csoporttal. A Barca naptára szrint május 25-én játszik, de idegenben. További információm nekem sincs. Nézni kellene a Barca honlapját: fcbarcelona.com A "Dali" kirándulás nem véletlenül maradt ki, de a magyarok közül nagyon kevesen választják ezt a kirándulást. Per pillanat kedden van és csak oroszokkal Sajnos magyar nyelven csak akkor tudnám elvinni a csoportot, ha lenne kellő jelentkező. Akik eddig részt vettek rajta oroszokkal, nagyon elégedettek voltak. Az ára 48 euró és természetesen ebben minden költség benne van. Egyénileg tömegközlekedéssel oda elég nehéz eljutni, de kocsit azt lehet berélni kb. 70 euró egy napra. Belépőt a helyszínen is meg lehet venni. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kis Dénes Dátum: 2012-05-17 11:18:02
Kedves grandjozsi! A feleségemmel július végén utazunk Tossa-ba! 3 fakultatív kiránduláson szeretnénk részt venni! 1. Andorra 2. Barcelona-Montserrat 3. Nou Camp + szökőkút A kérdésem az lenne, hogy ezek a kirándulások általában melyik nap szoktak lenni illetve, hogy az általam imént megjelölt 1. és 3.-as kirándulások mindig létrejönnek? Tehát, hogy a minimum létszám mindig meg szokott lenni? Utolsó kérdésem pedig, hogy a Nou Camp + szökőkút kirándulás árában /47.50/ már a stadionba való belépő is benne van, vagy az még külön megvásárolandó? Köszönöm szépen a válaszát előre is!
Kiss Péter Dátum: 2012-05-16 12:50:27
Kedves József! A fakultatív programok árait böngészve észrevettem, hogy a "Dali világa" program nem szerepel a felsorolásban. Ez a kirándulás már nem fog indulni, vagy csak véletlenül maradt ki. Ha már nem fog indulni, akkor esetleg egyénileg (tömegközlekedéssel, vagy bérautóval) Ön szerint bevállalható az út? Esetleg belépőket előre kell a nete foglalni? A választ előre is köszönöm.
Kiss Péter Dátum: 2012-05-16 11:46:30
Kedves József! Érdeklődnék, hogy Barcelonában mikor lesz az első focimeccs? Mindegy, hogy kivel játszik a csapat, csak a hangulat miatt mennénk.