(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Zsolti Dátum: 2009-08-16 21:27:53
Kedves József! Köszönöm gyors válaszát és az infókat. Itt leszek a fórumon. Üdvözlettel L Zsolti
Zsiráf Dátum: 2009-08-16 16:53:07
Szia Józsi! Tossában lennénk aug. 21-29-ig. Érdeklődnénk, hogy mennyi lenne egy belépő a Barca-Bilbao meccsre 23-ára, útiköltséggel (busszal) együtt /fő. Egy tól-ig ár érdekelne bennünket. Előre is köszönettel: Roland
Grand Józsi Dátum: 2009-08-14 08:57:44
Zsolti írta ekkor: 2009-08-12 22:30:41
Kedves Józseg! Lloretben leszünk augusztus 29. Augusztus 23-i Barca-Bilbao meccsre szeretnék 2 db. jegyet. (a legolcsóbbat + egy vissza buszútra is igényt tartanék. Hogyan tudjuk megoldani? A díjakat előre átutalom. Segítségét előre is köszönöm. üdv Luskai Zs
Kedves Zsolt! Igaz, hogy én Tossában vagyok, de megpróbálok Önnek segíteni. Ez úgy működik, hogy én megrendelem a jegyeket és a vendég kap egy "vouchert", amivel felszáll a buszra, ami beviszi Önöket Barcelonába és a buszon kapják meg majd a jegyeket. Ez azt jelenti, hogy a meccs után a busz automatikusan haza is hozza Önöket. Mindez kiderül a napokban. Kérem, hogy a fórumon tartsuk a kapcsolatot. Nem kell átutalni semmit, majd elrendezzük személyesen. Üdvözlettel:Grandjózsi!
Zsolti Dátum: 2009-08-12 22:30:41
Kedves Józseg! Lloretben leszünk augusztus 29. Augusztus 23-i Barca-Bilbao meccsre szeretnék 2 db. jegyet. (a legolcsóbbat + egy vissza buszútra is igényt tartanék. Hogyan tudjuk megoldani? A díjakat előre átutalom. Segítségét előre is köszönöm. üdv Luskai Zs
Grand Józsi Dátum: 2009-08-12 11:06:01
Csizmadia Éva írta ekkor: 2009-08-11 17:19:08
Szia Józsikám!Évike vagyok.Remélem jobban vagy már!Ezt a náthát jól elkapta mindenki.(a második emelet).Én ma voltam kórházba,mert mióta hazaértünk egyfolytába lázas vagyok,köhögök,nátha stb.Kétoldali arcüreggyulladásom van.De tulélem.Nagyon rossz itthol lenni,tök jó nyaralás volt!!!Visszamennénk Csabival bármikor!Te vagy a legjobb ember és idegenvezető!!!!!!!!Üdv elsősorban neked,Zsuzsának és Janinak.Puszi
Kedves Éva és Csaba! Köszönöm a dícsérő szavakat, de Ti is jól tudjátok, hogy az a dolgom, hogy az utas minél jobban érezze magát. Remélem hamarosan jobban lesztek és elfelejtitek ezt a fránya megfázást. Sajnos nekem is el kellett menni a gyógyszertárba, mert nem akart szűnni a köhögés, de mostmár jobban vagyok. Remélem ősszel találkozunk. Addig is minden jót! Vigyázzatok egymásra! Üdvözlettel: Imre J.