(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

NAGY ZOLTÁN Dátum: 2016-07-21 18:26:25
Grand Józsi írta ekkor: 2016-07-18 20:04:32
Kedves Zoltán! Segítek mindenben, amiben tudok, de még én sem kaptam semmit a spanyoloktól. Gondolok itt az árakra, hiszen különböző árkategóriák léteznek. Amint többet tudok, jelentkezem! Üdvözlettel: Imre J.
Kedves József! Érdeklődnék van e már több infója? Ön mit tanácsol, vásároljam meg itthon a jegyeket vagy inkább majd Barcelónába? Illetve még egy kérdés, Tossa de Marba kapok e gluténmentes kenyeret? Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel.Nagy Zoltán
NAGY ZOLTÁN Dátum: 2016-07-21 18:19:17
Fazekas József írta ekkor: 2016-07-20 19:47:24
Kedves Zoltán! Mi a barátommal ugyan erre a mérkőzésre szeretnénk elmenni, csak mi 08-20.-án érkezünk, és szintén a Sol2-ben szállunk meg. Szívesen csatlakoznánk hozzátok! Mi még nem vettünk jegyet, abba tudsz segíteni, hogy te hol vásároltad meg? Köszi: József
Kedves József! A jegyvásárlást még nem döntöttem el, mert ugye már egy héttel korábban kint leszünk és lehet hogy személyesen kéne megvennem / a legjobb áron/ de tartok attól hogy nehogy elfogyjon! Nézegetem az interneten de még nem találtam sajnos közvetlen spanyol oldalt ahonnan megvenném, mert a magyar oldalakon drágállom a különböző költségekkel együtt! József, itt váltsunk telefon számot [email protected] . Addig is minden jót! Üdv.Zoltán
NAGY ZOLTÁN Dátum: 2016-07-21 18:09:58
Horváth Zoltán írta ekkor: 2016-07-19 21:02:24
Kedves József! Szeptember 10.-én érkezünk négyen az EL VELERO apartmanba. Szeptember 11.-ére vettem 2db jegyet a Barcelona vs Deportívo Alaves meccsre. A segítségét kérem. Kellene egy ottani cím ahova elküldik a jegyeket és azt átveszik a részünkre. Megoldható ez? Köszönettel: Horváth Zoltán Email:[email protected]
Kedves Zoltán! Kérem segítsen abban, hogy melyik internetes oldalon vásárolta a jegyeket! Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel.Nagy Zoltán
Fazekas József Dátum: 2016-07-20 19:47:24
NAGY ZOLTÁN írta ekkor: 2016-07-17 11:59:34
Kedves József! A párommal augusztus 13-tól 27.-éig töltjük idei nyaralásunkat Tossa de Mar-ban. Szállásunk a Sol 2 apartmanban lesz. Olyan szerencsés helyzet adódott, hogy a spanyol labdarúgó bajnokság azaz a LaLiga augusztus 19.-én kezdődik. A Barcelona hazai pályán augusztus 20.-án 18 óra 15 perckor a Betis ellen játssza első mérkőzését! Abba szeretném kérni majd segítségét,hogy a jegyvásárlástól az oda és visszajutásig kérem minden információt osszon majd meg velem, vagy ha esetleg nagyobb érdeklődés van rá a nyaralótársaim körében megszervezhető egy focinézés mint fakultatív program? Megkérném nyaralótársaimat akik úgy gondolják, hogy semmi pénzért nem hagynák ki e lehetőséget kérem itt jelezzék! József, előre is köszönöm segítségét! Üdvözlettel.Nagy Zoltán Szolnokról!
Kedves Zoltán! Mi a barátommal ugyan erre a mérkőzésre szeretnénk elmenni, csak mi 08-20.-án érkezünk, és szintén a Sol2-ben szállunk meg. Szívesen csatlakoznánk hozzátok! Mi még nem vettünk jegyet, abba tudsz segíteni, hogy te hol vásároltad meg? Köszi: József
Fazekas József Dátum: 2016-07-20 19:40:40
Kedves Józsi! 08.19.-én induló turnussal megyünk Tossa de Marba és a Sol2 apartmanba szállunk meg. Szeretnénk augusztus 20.-án a Barcelona mérkőzésen részt venni. A mérkőzésre tud számomra 2 db jegyet vásárolni? A mérkőzés helyszínére könnyen el lehet jutni? Előre is köszönöm válaszá : József