(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2016-04-20 16:59:49
Kedves Szabina! Szívesen elküldeném Önnek a szeptemberi érvényes fak. programok listáját, de még a májusit sem kaptam meg. Amit el tudok küldeni, az a tavalyi főszezonra érvényes programok listája, amiből szeptemberben már nem mindegyik indul, attól függően, hogy szeptemberben mikorra tervezik az utat. Maradok tisztelettel: Imre J.
Tuza Szabina Dátum: 2016-04-19 11:34:50
Tuza Szabina írta ekkor: 2016-04-19 11:29:57
Kedves Grand Tours! 2016. szeptember 9-17-ig Önökkel utazunk Tossa de Mar-be, ha lenne rá mód én is szeretnék kérni az e-mail címemre a fakultatív kirándulásokról egy részletes tájékoztatót. Ha lehetséges már erre az időpontra.Előre is köszönöm! Szabina
[email protected] < az előbb lemaradt :)
Tuza Szabina Dátum: 2016-04-19 11:29:57
Kedves Grand Tours! 2016. szeptember 9-17-ig Önökkel utazunk Tossa de Mar-be, ha lenne rá mód én is szeretnék kérni az e-mail címemre a fakultatív kirándulásokról egy részletes tájékoztatót. Ha lehetséges már erre az időpontra.Előre is köszönöm! Szabina
Grand Józsi Dátum: 2016-04-19 09:15:28
Helli Mária írta ekkor: 2016-04-18 17:41:29
Szeptember közepén megyünk sok sok év után újra spanyol országba.Szeretném megkérdezni, nem láttam a programok közt, hogy a lovagi vacsora létezik még? Illetve esetleg véleményt a Reymar és a Riviera hotelekről ha kaphatnék. Egy hetet egyikben második hetet a másik szállodába leszünk. Ha van rá lehetőség szeretnék én is egy listát kapni a program lehetőségekről. Köszönöm [email protected]
Kedves Mária! Természetesen még mindig választhatják a kedves utasok ezt a programot. Én Tossában vagyok telepített idegenvezető, így megadom a kolleganőm e-mail címét, aki bővebben tud válaszolni Önnek a két szállodát illetően. A neve: Dvorszki Ilona, e-mail: [email protected] Elküldöm Önnek a megadott címre a tavalyi fak. programok listáját, de az ideit még én sem kaptam meg, de hellyel-közel idén is az lesz a mérvadó. Maradok tisztelettel: Imre J.
Helli Mária Dátum: 2016-04-18 17:41:29
Szeptember közepén megyünk sok sok év után újra spanyol országba.Szeretném megkérdezni, nem láttam a programok közt, hogy a lovagi vacsora létezik még? Illetve esetleg véleményt a Reymar és a Riviera hotelekről ha kaphatnék. Egy hetet egyikben második hetet a másik szállodába leszünk. Ha van rá lehetőség szeretnék én is egy listát kapni a program lehetőségekről. Köszönöm [email protected]