(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Farkas Diána Dátum: 2015-03-16 11:24:11
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy június elején-közepén milyen időjárásra lehet számítani Tossában? :)
Kiss Péter Dátum: 2015-03-11 13:53:29
Kedves Józsi ! Ismét köszönöm profi válaszát ! A főbb programokat át is beszéltük. Ez így jó programnak tűnik. A trükköket maximálisan alkalmazni fogjuk , azt megígérhetem. Minden programra sajnos nem lesz lehetőségem . Csak a jobbakra. Az Andorráról lelkiekben le is mondtam . A vásárlás lenne a lényeg. Nem mindegy milyen napon van egy ilyen rendezvény . Szerintem. Így hogy a hét elején esetleg a csoport tagjai kicsit összerázódnak. Voltam olyan Görög esten , ami az utolsó este volt tartva. Igazán remek hangulatban váltunk el . Másnap szó szerint kábán ténferegtünk fel a buszra . Hazáig csend volt és horkolás. üdvözlettel: Kiss Péter
Grand Józsi Dátum: 2015-03-11 10:07:11
Kiss Péter írta ekkor: 2015-03-10 18:54:20
Kedves Józsi ! Röstellem magam ,mert sok infó itt van itt a gyakran feltett kérdésekben . A Flamenco estről viszont nincs semmi csak a leírás . A program végén a segítő link csak tőzsdei információkat küld. ( feltehetőleg amiért még nem megy ez a program) Görögországban többször is részt vettem hasonló műsoron. Felemás szájízzel. Melyik napon van ez a program? Milyen messze megyünk? Hogyan szokott ez lezajlani ?A fogyasztás és program kérdésében. Általában mennyire hangulatos? Köszönettel : Kiss Péter
Kedves Péter! A Flamenco-est Santa-Susannában (25 km-re Tossától) kerül megrendezésre egy gazdasági épületből kialakított komplexumban, festői környezetben. Tavaly szerdai napon volt, de a változtatás jogát a spanyolok fenntartják. Este félhétkor jön a busz a vendégekért Tossába és innen gyűjti az utasokat egészen Santa Susannáig. Kb. 8-körül érkeznek meg a helyszínre. Az udvaron egy hatalmas hordó sangria várja a látogatókat. Akik nem isznak sangriát, választhatnak ásványvizet illetve üdítőt. Ekkor van idő fotózkodni is. Majd egy bizonyos idő után bekísérik a vendégeket a nagyterembe, ami fedett és légkondicionált. Dohányozni tilos a teremben. Mindenkit leültetnek az asztalok mellé, szól az elő zene, közben jópofa képeket készítenek a vendégekről, ami ha tetszik, meg is lehet vásárolni. Közben hozzák az előételt, az ún.” pica picát”, kis falatkák ezek tintahalkarikából, sajtból, krokettból. Italként felszolgálnak ásványvizet, vörös bort, üdítőt és sangriát, ami ha elfogyott, fel kell emelni a kancsót és hozzák a másikat, de csak a vacsora alatt. Ha valaki szeretne betárazni sangriából a műsor idejére, akkor ezt a vacsora ideje alatt kell megtenni. Az első fogás egy saláta, hússal és öntettel. A második fogás 2 szelet hús zöldségkörettel. A desszert pedig egy hűtött fagylaltszerű sütemény. A vacsora alatt a vendégek is készíthetnek fotókat, de a műsor alatt ez szigorúan tilos. A vacsora után, fél 10-kor kezdődik a műsor, ami minden évben változik. Tavaly egy tenor kezdte az előadást, aki különböző nyelveken énekelt slágereket. Majd ezután kezdődik a főműsor, a flamenco táncest kb. másfélórában 10 táncos előadásában, akik gyönyörű ruhákban és koreográfiában mutatják be ezt az igazi spanyol életérzést, a flamenco táncot. A műsor igen látványos! A főműsor után a művészek még „elszórakoznak”, „elbohóckodnak” egy kis ideig a vendégekkel és fél 12-kor véget ér az est. Ha marad idő, akkor van lehetőség egy kis táncra is. Hazaérkezés általában éjszaka egy óra. Ennek az ára tavaly vacsorával 49.50 euró volt. Maradok tisztelettel: Imre J.
Kiss Péter Dátum: 2015-03-10 18:54:20
Kedves Józsi ! Röstellem magam ,mert sok infó itt van itt a gyakran feltett kérdésekben . A Flamenco estről viszont nincs semmi csak a leírás . A program végén a segítő link csak tőzsdei információkat küld. ( feltehetőleg amiért még nem megy ez a program) Görögországban többször is részt vettem hasonló műsoron. Felemás szájízzel. Melyik napon van ez a program? Milyen messze megyünk? Hogyan szokott ez lezajlani ?A fogyasztás és program kérdésében. Általában mennyire hangulatos? Köszönettel : Kiss Péter
Grand Józsi Dátum: 2015-03-03 15:47:53
Farkas Diána írta ekkor: 2015-03-03 12:41:38
Kedves József! Azt szeretném megkérdezni, hogy Tossából Barcelonába vonattal vagy busszal érdemesebb menni? Van közvetlen járat illetve kb. mennyibe kerül a retúr jegy?
Kedves Diána! Tossában nincs vasútállomás, csak busz, ami elég sűrűn közlekedik Barcelonába. A jegy ára oda-vissza kb. 26 euró. Üdvözlettel: Imre J.