Válaszoljon 7 kérdésre, hogy 20%-kal olcsóbban utazhasson!

Kedves régi és leendő Utasaink!

Ezúton szeretnénk a segítségüket kérni weboldalunk, on-line illetve tájékoztatási rendszerünk fejlesztésében.

Összeállítottunk egy 7 kérdésből álló kérdőívet, amely kiértékelése segítene minket abban, hogy szolgáltatásainkat tökéletesítsük, ezáltal biztosítsuk, hogy Ön minél több információhoz jusson egy-egy utazás lefoglalása előtt illetve könnyebbé tegyük Önnek a jövőbeni foglalás menetét.

Megéri! A válaszadók közül kisorsolunk 10 főt, akiknek 20% kedvezményt biztosítunk a 2014-es apartmanos, saját szervezésű utazási ajánlatainkból. A kedvezmény a nyertes által lefoglalt 1 db szobára vonatkozik (buszos vagy egyéni utazással). A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható.

A válaszadás határideje: 2013.december 11.

Sorsolás dátuma: 2013. december 16.  

A sorsolás nyertesei:

Almási Eszter - Kapuvár.
Jávorszky K. - Taksony 
Aszalós Tiborné  - Debrecen
Bobák Zoltán - Őrbottyán
Bottyán Tünde - Budapest
Virág Mária - Szeged
Perei Árpád   - Békéscsaba
Kiss Lajos - Kaba
Tislerné Szabó Ildikó - Székesfehérvár
Toth Attila - Hajdúszoboszló

Gratulálunk nyerteseinknek! A kedvezményre jogosító kupont hamarosan emailben megküldjük.

*A válaszadó a kérdőív kitöltésével hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott e-mail címre a info@grandtours.hu portál aktuális játékairól, különleges ajánlatokról és utazási lehetőségekről szóló tájékoztató jellegű leveleket küldjön. A hírlevélről a pályázóknak jogában áll bármikor leiratkozni. A beküldők adatait harmadik személynek nem adjuk át és a vonatkozó törvények szerint kezeljük (1997. évi LVIII. törvény 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény).

 
 

Kapcsolat/Elérhetőség