Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
» Segítség
Segítség

Útmutató az on-line foglaláshoz

Amennyiben problémája adódik az on-line foglalással kapcsolatban kérjük hívja Irodánkat nyitvatartási időben a 06-30-4448-348-as telefonszámon.

Videós segítség: Ide kattintva, megtekintheti az online foglalás folyamatát lépésről lépésre!
 

1. lépés: Regisztráció

 
   

Mielőtt elkezdené a foglalást regisztrálnia kell a honlap "Ügyfélkapu" menü alatt, a "Regisztráció" linkre kattintva.

   
A megjelenő adatlapon adja meg adatait, elérhetőségeit és a belépéshez Ön által kiválasztott jelszót, majd kattintson a "Regisztráció" gombra.
Különösen fontos, hogy sürgős esetekben telefonon el tudjuk Önt érni! Amennyiben a megrendelt szolgáltatásokról készülő számlát nem a levelezési címre kéri kiállítani, úgy lehetősége van ettől eltérő számlázási nevet és címet megadni.
Ezután rövid időn belül a megadott e-mail címre levelet küldünk, melyben megerősítjük regisztrációját. Ezt követően már használhatja belépési adatait.
   

2. lépés: Belépés:  

 

A fentiekben már bemutatott "Ügyfélkapu" menüben adja meg e-mail címét és a jelszót, majd kattintson a "Belépés" gombra. Ettől fogva már bejelentkezett ügyfélként válogathat ajánlataink között, és lehetősége van on-line lefoglalni bármelyiket.

 
3. lépés: Foglalás

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb apartmant, majd a megjelenő oldalon kattintson az     "Online foglalás" linkre az apartman neve mellett. Itt talál egy táblázatot, amelyben szobaszám szerint kiválaszthatja azt az apartman típust (légtér, ágyszám, fekvés, felszereltség szerint), amely Önnek a legmegfelelőbb. Ezután, a következő táblázatban ellenőrizheti, hogy az Önnek megfelelő időpontban a kiválasztott apartman foglalható-e.

 

Fontos!
A honlapunkon található szálláshelyeket buszos illetve egyéni utazással foglalhatja. A foglalási tábla fölött talál egy 2 soros táblázatot, amelyből megtudhatja, hogy az Ön által kiválasztott időpontban hány férőhely foglalható még egyéni illetve buszos utazással. Mielőtt elkezdi a foglalást, ezt feltétlenül ellenőrizze.

Amennyiben szabad helyet talál, a táblázat megfelelő mezőjére kattintva előfoglalhatja a kiválasztott szállást. Az adott szobát előfoglalásban tartjuk 48 órára (hétvégén illetve munkaszüneti napokon 72 órára, turnus indulása előtt 15 nappal 24 órára), így elkerülheti azt, hogy más utasok elfoglalják az Ön által kiválasztott szobát.

Fontos!
Turnus indulása előtt 7 nappal az adott időpontra kizárólag Irodánkban foglalható szállás.

 

Foglalási lap kitöltése:
Kérjük valamennyi rovatot pontosan töltsön ki!
A foglalási lappal egy konkrét apartman, egy konkrét időpontra történő foglalását tudja elvégezni. Amennyiben a lap tetején nem a kívánt ajánlat, vagy nem a megfelelő időpont szerepel kérjük, zárja be a nyomtatványt, válassza ki a helyes apartmant és időpontot és újra kattintson a megfelelő mezőre.


A legördülő menükben jelölje be, az utazás típusát, hogy hányan szeretnének utazni, az utazás időtartamát (1, 2 vagy 3  hét), az ellátás fajtájátés az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot. 

Minden opcióról a mellette lévő Információ erről linkre kattintva tájékozódhat!

Foglalásával egyidejűleg lehetősége van Utasbiztosítás, Kombinált biztosítás és Fakultatív lemondási biztosítás megkötésére (a díjakról a "Bővebben" linkre kattintva tájékozódhat). Ehhez kérjük, jelölje be az erre vonatkozó mezőt, illetve minden utasnál adja meg a következő adatokat: név, szül. dátum, lakcím,.

Amennyiben Ön busszal utazik kérjük, a legördülő menüben feltétlenül válassza ki a felszállás helyét.

Írja be az utasok nevét és születési idejét

A megjegyzés rovatokba írja be egyéb kívánságait, amelyeket minden esetben megpróbálunk teljesíteni!

Amennyiben a buszon garantált ülőhelyet szeretne, kattintson a "Fix ülőhelyet kérek" linkre. A megjelenő ablakban megtalálja a 2 különböző típusú autóbuszunk üléstérképét. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet mind a két busztípusnál ODA és VISSZA irányba is.
Fontos!

A fix ülőhelyek a gyűjtő és a terítő járatokon nem érvényesek!

Az asztalok melletti ülőhelyek csak 4 főre foglalhatóak,  az SE1 és SE2 ülések csak együtt foglalhatók, illetve a SE59-60 és KSE 3-4 helyek nem foglalhatóak. 

A kiválasztott fix ülőhely akkor tekinthető véglegesnek, amikor Irodánktól megkapta a visszaigazolást erre vonatkozóan!

A foglalás továbbítása előtt, "Az utazási feltételek elfogadása" linkre kattintva kérjük, olvassa el a vonatkozó utazási feltételeket, majd jelölje be az ennek elfogadására vonatkozó mezőt. Amennyiben létrejön az utazási szerződés a vonatkozó utazási feltételek annak elválaszthatatlan melléklete lesz. Amikor elkészült a foglalási lap kitöltésével kattintson rá a Lefoglal gombra.
 
 

4. lépés: Fizetés

A foglalást követő 24 órán belül e-mailben visszaigazolást küldünk.

Az Ön által kiválasztott szobát előfoglalásban tartjuk a visszaigazolást követő 48 órára (hétvégén és munkaszüneti napokon 72 órára, turnus indulása előtt 5 nappal 24 órára).

Foglalását a teljes összeg vagy minimum a 40% (a turnus indulása előtt kevesebb, mint 30 nap esetén a teljes összeg) befizetésével érvényesítheti.

A kiválasztott fizetési mód alapján az alábbi a teendője: 

=> amennyiben a fizetési módnál a "Személyesen a Grand Toursnál"-t választotta:
Foglalása után visszaigazoló e-mailt küldünk a fizetendő részvételi díj összegével, melyet Irodánkban (4024 Debrecen, Vár u.10.) fizethet be. Befizetéskor, feltétlenül hozza magával az e-mailben feltüntetett foglalási azonosítóját.

=> amennyiben a fizetési módnál a "MKB Bank fiókban befizetés"-t választotta:

Foglalását a visszaigazoló e-mailben meghatározott részvételi díj alábbi bankszámlára történő befizetésével érvényesítheti:
Bank neve: MKB Bank
Számla szám: 10300002-10358262-49020017
Számla tulajdonos: Grand Tours 2000 Kft.
A megjegyzés illetve közlemény rovatban kérjük feltétlenül szíveskedjen feltüntetni az e-mailben közölt "foglalási azonosítót".

=> amennyiben a fizetési módnál a "Netbankos átutalás"-t választotta:
Foglalását a visszaigazoló e-mailben meghatározott részvételi díj fenti bankszámlára történő átutalásával érvényesítheti:
A megjegyzés illetve közlemény rovatban kérjük, feltétlenül szíveskedjen feltüntetni az e-mailben közölt "foglalási azonosítót".


=> amennyiben a fizetési módnál a "Bankkártyás fizetés"-t választotta:
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan fizethet weboldalunkon. A kiválasztott utazás megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát

Amint az Ön által átutalt összeg megjelenik bankszámlánkon, érvényesítjük foglalását és erről e-mailben visszaigazolást küldünk Önnek.

FONTOS!
Az utóbbi három esetben, az összeg befizetése után levélben megkapja Irodánktól a számlát, illetve az Utazási Szerződést, melyet kérjük postafordultával címünkre szíveskedjen  aláírva visszaküldeni. Aláírt szerződés hiányában foglalását nem tudjuk véglegesíteni. Kérjük, minden esetben tüntesse fel foglalási azonosítóját.

 Az Ön személyes adatainak védelme a Grand Tours 2000 Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény)
.Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.