Grand Tours 2000 Kft. Alapítva: 1991-ben
Ügyfélkapu Hírlevél
Árkalkulátor
Részvételi díjának kiszámításához használja KALKULÁTORUNKAT! A kalkulátort megtalálja minden apartman ÁRAK menüpontja alatt.
Szabadszobás kereső
Naturel Hotel Dorf Seeleitn (volt Dorfhotel)
       
Finn szauna (térítés ellenében)Tekintse meg szilveszteri képeinket a Dorfhotelről! Kattintson ide!

Fekvése:
Központ (Villach): 9,5 km, Strand: 0 m.


Elhelyezés:
2-3 fős "A" apartman - 18 db (1.emeleti) - kb. 35 m2 alapterületű két légterű apartman

Felszereltség: Nappali 2 ággyal, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, fürdőszoba (zuhanyzó, hajszárító, WC), TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. Azonos nagyságú és beosztású apartmanok, ahol „A” hálószobája egyágyas, „B” hálószobája 2 ágyas (emeletes ágy van). A cserépkályha csak dekoráció!

Szobaleltár letölthető innen!

3-4 fős "B" apartman - 20 db (földszinti) - kb. 35 m2 alapterületű két légterű
Felszereltség: Nappali 2 ággyal, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, fürdőszoba (zuhanyzó, hajszárító, WC), TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. Azonos nagyságú és beosztású apartmanok, ahol „A” hálószobája egyágyas, „B” hálószobája 2 ágyas (emeletes ágy van). A cserépkályha csak dekoráció!

Szobaleltár letölthető innen!


4-6 fős "C" apartman - 27 db (földszinti vagy 1. emeleti) - kb. 52-62 m2 alapterületű 3 légterű apartman
Felszereltség: Kettő 2 ágyas hálószoba, az egyikben franciaágy, a másikban 2 külön ágy. A nappali két főnek szétnyitható kanapéval, vagy 2 db heverővel, fürdőszoba (zuhanyzó, dupla mosdó, hajszárító), külön WC, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf.A cserépkályha csak dekoráció!
Szobaleltár letölthető innen!

6-8 fős "D" apartman - 18 db (1. emeleti) - kb. 70-90 m2 alapterületű 4 légterű apartman
Felszereltség: Kettő 2 ágyas hálószoba, az egyikben franciaágy, a másikban 2 külön ágy. A nappali két főnek szétnyitható kanapéval, vagy 2 db heverővel, fürdőszoba (zuhanyzó, dupla mosdó, hajszárító), külön WC, konyhasarok (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mikró, mosogatógép), étkezősarok, TV (magyar kereskedelmi adókkal is), telefon (szobák közti használatra), szobai széf. A „D” apartmanban ezen kí vül az emeleten található még egy galéria 2 külön ággyal és egy mos dó a WC-vel. A cserépkályha csak dekoráció!
Szobaleltár letölthető innen!

Ellátás: Önellátás vagy félpanzió igényelhető a központi étteremben. Önkiszolgáló étkezés (bővített kontinentális reggeli és 3 fogásos menüs vacsora). Ellátás önkiszolgáló módon, menüs rendszerben: reggeli 07:00–09:00-ig, vacsora 17:00–19:00-ig. Italfogyasztás: a’ la carte. Bővebben lásd Ellátás fülön.

Megjegyzés:
A Faaker See partján épült a sí szállás Egg am See-en, 3 km-re az autópályától. Csoportoknak, és családoknak egyaránt ajánljuk. Közel van Gerlitzen (13 km) és Arnoldstein (15 km) síterepeihez, de nem csak az osztrák pályák, hanem Olaszország és Szlovénia is gyorsan elérhető innen. A 21 épületben egyenként 4-4 rusztikusan berendezett apartmant kínálunk, melyek jól felszerelt konyhával, (kerámialapos tűzhely, vízforraló, mosogatógép, mikró) rendelkeznek. A nagy nappali kiválóan alkalmas arra, hogy ott a családok vagy a csoportok közösen töltsék az estéket a síelés után. Az önkiszolgáló étkezés az 1.emeleti étteremben történik;az alsó étterem este bárként, közösségi helységként üzemel, zenével, csocsóval.

Szolgáltatások:
recepció, bár, WiFi (a letöltési sebességért garanciát nem vállalunk), tv - magyar adásokkal, finn szauna (térítés ellenében), minden ház lépcsőházában saját sítároló, csomagszoba turnusváltáskor, szobai széf, parkoló a hotel előtt korlátozott számban, vagy a szemközti nyilvános parkolóban lehetséges.

Kapacitás:
18 db 2-3 fős apartman
20 db 3-4 fős apartman
27 db 4-6 fős apartman
18 db 6-8 fős kétszintes apartman.
(Összesen: 440 főre.)

Cím: Egg am See, Seeuferlandes str.59.
GPS-koordináta:
46 34 33,6 N
13 56 11,9 E

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK:

- Háziállat nem vihető!

- A HÁZAKBAN ÉS AZ ERKÉLYEKEN IS TILOS A DOHÁNYZÁS!

- A Dorfhotel területére járművel behajtani tilos! Csak a recepciónál ingyen rendelkezésre álló húzós kézikocsival lehet a csomagokat bevinni.

- Ágyneműhuzatot és törülközőt vinni kell [1 db lepedő, 1 db párnahuzat (60 cm × 80 cm) és 1 db paplanhuzat (120 cm × 200 cm)] de kölcsönözhető is!

- Apartmanonként 100 € kaució fizetendő villanyszámla előlegként és esetleges károkozásra.

- A végtakarítási díj ellenére a szemét levitele és a mosogatás kötelező! Ennek hiányában a kaucióból 10 eurót visszatartanak.

- Csak egyszer, turnusváltáskor adnak WC-papírt, ezután a hét további napjaira erről önmaguknak kell gondoskodniuk.
- Mosogatószer, szivacs és konyharuha nincs!

- Síoktatásról, síbérlésről érdeklődjön irodánkban, vagy figyelje weboldalunkat!

- SZÁLLÁS ELHAGYÁSA: 10:00h-ig. SZÁLLÁS ELFOGLALÁSA: 15:00-20:00h-ig. A 20:00 után érkező vendégeknek 20 € késői érkezés felár kerül felszámításra.

HÁZIREND letöltehető innen!
TÁJÉKOZTATÓ letölthető innen!

 

*VILLANYFOGYASZTÁS FIZETÉSE KÜLÖN!

Az előző szezonok tapasztalata alapján a szállás részvételi díjba nem kalkuláltuk bele a villanyáram költségét, azt külön kell fizetni. Az apartmanban a fő rezsi költség a villany, mert világítunk, villanytűzhely, villanyfűtés, villanybojler van. Minden apartman rendelkezik saját villanyórával amit átadáskor, átvételkor le tudunk olvasni és ez alapján a kaució összegéből le tudjuk vonni a díjat. A tarifa 0,25 €/kwh. Jellemző átlagfogyasztás A, B típusúban kb. 40 kwh/éj, a C és D típusúban kb. 50 kwh/éj. Azért vezettük be ezt a rendszert, mert jelentős differencia van az apartmanok egyedi használata miatt és korrektebb ez a módszer azokkal szemben, akik nem nyitott ablak mellett fűtenek, nem felejtik égve a villanyt, kevesebb meleg vizet fogyasztanak, lekapcsolják a fűtést amikor elmennek síelni, nem főznek mert fizetnek a félpanzióért stb.

 

Szállás elhagyása:

Reggel 10:00-ig

Szállás elfoglalása:

15:00-20:00-ig

 

Reggeli:

07.00-9.00-ig

Vacsora:

17.00-19.00-ig


SZAUNAHASZNÁLAT: 
Saját vagy bérelt lepedő, törülköző kötelező a használathoz.Előzetes bejelentkezés szükséges a recepción.Egyszerre max. 10 személy veheti igénybe.Nyitva 16-22 óráig.

TUDNIVALÓK A SÍBUSZRÓL:

A síbusz a Gerlitzen Kanzelbahnhoz, Annenheimbe közlekedik. 

 

A SÍBUSZOK Gerlitzen Kanzelbahnhoz, Annenheimbe mennek reggel odafelé 07:30–9:00-ig, délután visszafelé 15:00–16:30-ig folyamatosan indulnak, ahogyan megteltek. Amennyiben 50 főnél kevesebb a síbuszos létszám, naponta egy buszt indítunk reggel 8:00-kor, amely 16:30-kor szállítja vissza a síelőket.
Síbusz szolgáltatásunkat itthoni befizetés esetén 1.000 Ft/fő/nap, a helyszínen történő befizetés esetén pedig 4€/fő/nap áron igényelhetik, a csak a helyszínen kérhető sítaxi (max. 8 főig) ára pedig 30 €/út.

 

Információk síelőknek, síbérlet árak, sítérképek. Megtekintéshez kattintson ide!

 
 
Szoba alaprajzok:

 

A típus

B típus

C ípus

D típus

Az apartmantelep