(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2011-07-01 22:21:46
Tóth Márta írta ekkor: 2011-07-01 00:06:32
A lukumadesz témához: Marmarason a kis boltokban nincs? Mi évek óta azt tapasztaljuk - eddig csak más nyaralóhelyeken - hogy a szupermarketekben finomabb, mint akár a pékeknél akár a parton. Vagy csak az illúzió miatt kell a parton?
Mily fontos kérdés lett a fánk! smile Jópofa dolog. smile A pék szállítja a Supermarketeknek is, a cukrászdákban is kapható, sőt a reggelizőhelyeken ahol különféle pitákat készítenek, valamint tudnunk kell, hogy a pék fánkját viszik a partra. Így most-már gondolom mindenkinek tiszta a fánk ügy smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-07-01 22:16:05
Tóth Márta írta ekkor: 2011-07-01 00:02:58
Kedves Kata! Ha jól emlékszem Olivér képei között láttam listát a fakultatív kirándulásokról, amin a naplementés hajókirándulás nem szerepel. Nem indul már ez az út, vagy csak előszezonban maradt ki? A Toroneoson 2x voltunk már, így erre az esti hajókázásra kattantunk volna rá.
Kedves Márti! A naplementés hajókirándulás létszámfüggő. Bármikor szívesen megszervezem, ha megvan a létszám. Ugyanazzal a nagy hajóval, amivel a Toroneoszt. Bízom benne, hogy lesz elég érdeklődő és sikerülni fog gyönyörű képeket készíteni a finom koktél szürcsölgetése mellett! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-07-01 22:12:35
K.Timi írta ekkor: 2011-06-30 20:04:16
Sziasztok.A strandon nincs fánkárus,SAJNOS.Pedig én is fentem rá a fogam smile Amikor mi voltunk pont Pünkösd volt és akkor a kikötőben programok voltak és akkor voltak kaja árusok is,meg volt fánk is,de az meg sem közelíti a strandos csokis fánkot.Az egyszerűen isteni.Majd legközelebb máshol duplán eszek fánkot.De azért ettől függetlenül nagyon jó volt a nyaralásunk. smile
Timikém amikor Ti voltatok, még nem indult be a szezon és azért nem volt fánk! Most már van smile smile Szia Kata
Grand Kata Dátum: 2011-07-01 22:11:06
Francziszti László írta ekkor: 2011-06-30 19:26:09
Szia Kata! Szeretnénk megkérdezni, hogy milyen hely és hol van a Ploton nevű szórakozóhely, amit egyik korábbi üzenetedben említettél? Tavaly nem is hallottunk róla, de idén szívesen kipróbálnánk, milyen is egy görög buli. Cukrászda téren mi újság? Sajnos senki nem írt, hogy van-e még a parton a fánkárus, pedig mi nagyon vágyunk már rá, meg a kikötői lukumadészra is. Beszereztünk nekem is búvárfelszerelést...Már csak 18 nap... smile smile Magdi már nagyon készül a szabadságára, de nekem már kitört a nyári szünet! Vigyázz magadra! Puszilunk: Magdi és Laci
Sziasztok Magdi és Laci! A Ploton nevű szórakozóhely a kikötő után a a "nagy bőrpapucsos" ajándékbolt, egy ruhás és egy ékszerbolt után van. Csak későn este nyílik ki az ajtaja, és hétvégén főleg! A kedvenc cukrászdám bezárt, most csak Pefkohóriban a hajókiránduláson van igazi fincsi fagyi. 3 gombóc meggyszósz igazi tejszín és mandulareszelék a tetején, mindez 2,2€. Itt Marmaraszon 1 gombóc 1,5€ sajna és nem is olyan finom. Marad a jégkrém. Fánkárus van a parton és a kikötőben is árulnak lukumádeszt, sőt megjött a lunapark! Várom a szép kagylókat, amit az új búvárfelszereléseddel szedsz, no meg Titeket is! Pusza Kata
Fajcsák Roland Dátum: 2011-07-01 20:55:49
340 smile smile smile