(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Gajdán Judit Dátum: 2011-06-29 14:29:33
Sajnos letelt a hét smile . Drága Kata, köszönöm a kedvességed. NAgyon jó egészséget kívánok neked és azt hogy mindig ilyen lelkes legyél. Drága kisfiam majd hogynem hazáig sírt hogy visszaakar menni. Már amikor bezáródott a buszajtó könnyzet és mondta hogy élete legszebb élményét kapta itt, és hogy minél hamarabb menjünk vissza Görögorszáágba ,de csak oda ahol Kata néni van smile
Farkas Réka Dátum: 2011-06-29 13:46:54
11 smile
Fodor Dátum: 2011-06-29 12:59:35
Szia Kata! Szeretném megkérdezni, hogy még mindig nem érezhető Marmarason a zavargás? Mi hétfőn megyünk szerinted nem lesz semmi gond? Alig várjuk már,hogy utazzunk, de ez a zavargás egy kicsit elkeserít:(
Grand Kata Dátum: 2011-06-28 22:35:24
Tóthné Kiss Erzsébet írta ekkor: 2011-06-28 19:39:30
Köszi az infokat smile Gondolatolvasó vagy, mert a következő kérdésem pont a strand cuccokra vonatkozott volna smile smile
Erzsike! Itt csak egy damillal és horoggal is lehet horgászni. Megnézem a boltban amit Roland mondott, hogy mi mennyibe kerül. Szerintem van egy kimondottan horgászkellékes bolt is, de ha van saját otthoni, akkor a pénzt sem kell itt költeni arra.Amúgy tényleg olcsóbbak a strandoláshoz szükséges kellékek. Napernyő, gyékény van néhány darab, amit a vendégek itt hagytak, azt az utánuk következők használhatják. Azt se cipeljetek. Gyorsan elszáll az az egy hónap és már itt is lesztek! Puszi Kata smile smile
Tóthné Kiss Erzsébet Dátum: 2011-06-28 19:39:30
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-28 19:27:58
Pontosan nem emlékszek már hogy mik voltak,de egész sokminden,még szigony is.Sajna az árakat nemnéztem.De abból kiindulva hogy pl.a gumimatrac,strandtörölköző,gumipapucs a strandra(akinek kell)ezek mind olcsóbbak mint itthon,én nem gondolnám hogy a horgászcuccok drágábbak lennének,de ez csak az én következtetésem
Köszi az infokat smile Gondolatolvasó vagy, mert a következő kérdésem pont a strand cuccokra vonatkozott volna smile smile