(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-28 19:27:58
Pontosan nem emlékszek már hogy mik voltak,de egész sokminden,még szigony is.Sajna az árakat nemnéztem.De abból kiindulva hogy pl.a gumimatrac,strandtörölköző,gumipapucs a strandra(akinek kell)ezek mind olcsóbbak mint itthon,én nem gondolnám hogy a horgászcuccok drágábbak lennének,de ez csak az én következtetésem
Tóthné Kiss Erzsébet Dátum: 2011-06-28 19:02:27
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-28 18:20:05
Helló Laci! Az éjjel nappali pékség fölötti kis szupermarketbe vannak horgász cuccok ha valami otthon maradna! smile smile Majd Kata elmondja merre található.
Köszi Roland a segítséget. Azért nagyon jó ez a fórum, mert minden kérdésre választ kapunk szinte azonnal vagy a kedves üdülőtársaktól vagy Katától. A szupermarketben horgászbotot, orsókat is lehet kapni? Nem emlékszel rá, hogy sokkal drágább mint itthon? Köszi: Erzsike
Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-28 18:20:05
Tóthné Kiss Erzsébet írta ekkor: 2011-06-28 17:09:04
Kedves Kata! Laci köszöni a megemlékezést smile Azt mondja mindenképp viszi a horgászbotot smile , mert nem a hal a lényeg, hanem az élmény. Egyébként van horgászbolt Marmaroson, ha valami szükséges lenne? Még dolgozunk, de lélekben már nagyon készülünk Marmarasra és persze hozzád. Majd csak eltelik az az 1 hónap. Már alig várjuk az augusztus 1-jét smile Puszi: Erzsike és Laci
Helló Laci! Az éjjel nappali pékség fölötti kis szupermarketbe vannak horgász cuccok ha valami otthon maradna! smile smile Majd Kata elmondja merre található.
Tóthné Kiss Erzsébet Dátum: 2011-06-28 17:09:04
Grand Kata írta ekkor: 2011-06-28 12:54:43
Kedves Erzsike és Laci! smile Horgászbotot lehet hozni, nem tilos, csak az időt sajnálom rá, mert nem lehet pici halon kívül egyebet fogni. Eldöntitek. Ne vegyük el a Laci kedvét, ha Ő szeretné kipróbálni itt is a horgászatot! Boldog névnapot Lacikám! Puszi Nektek Kata smile smile smile smile
Kedves Kata! Laci köszöni a megemlékezést smile Azt mondja mindenképp viszi a horgászbotot smile , mert nem a hal a lényeg, hanem az élmény. Egyébként van horgászbolt Marmaroson, ha valami szükséges lenne? Még dolgozunk, de lélekben már nagyon készülünk Marmarasra és persze hozzád. Majd csak eltelik az az 1 hónap. Már alig várjuk az augusztus 1-jét smile Puszi: Erzsike és Laci
Olivér Dátum: 2011-06-28 16:00:02
K.Timi írta ekkor: 2011-06-27 21:26:48
Sziasztok!Azt hiszem az,hogy ki hogy érzi magát egy nyaraláson javarészt saját magától függ és persze akivel megy.Nekünk magunknak kell tenni azért,hogy jól érezzük magunkat.Persze az utazási iroda és az idegenvezető is,de csak közvetve.Én megértem Olivért is,ő próbál rávilágítani a dolgokra csak ezt nem mindenki veszi észre,de ezt mi már megbeszéltük odakinn a nyaralás alatt.Nekünk nem úgy jött össze a hajókirándulás ahogy kellett volna,mert a szeles idő miatt a fele elmaradt amiért(szerintem jogosan)reklamáltam is,bár nem értem el vele semmit,de én legalább szóltam,nem úgy mint a többiek,hogy csak morgolódtak.Én vállaltam a véleményemet,bár biztos,hogy ezért valaki szemében rossz voltam,de ez van.Hát látjátok lehet ott is szólni ha valami nem tetszik(ahogy már javasolták itt),de valószínű,hogy nem fog csinálni senki semmit. Mindenkinek jó nyaralást kívánok,olyat amilyet szeretne! smile
Szia Timi Család! smile Megkaptátok a narancspartos képeket?