(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Nikolett Dátum: 2011-06-26 19:47:47
Farkas Regina írta ekkor: 2011-06-26 13:43:06
14 naap. smile smile smile
Bizony smile Indul a visszaszámlálás smile smile Már alig várom az első frappét smile
Francziszti László Dátum: 2011-06-26 18:19:51
Kedves Fórumozók! A leendő utasok figyelmébe ajánljuk, hogy a nagystrandot leszámítva az utazás során semelyik másik standon sincs mozgó fánkárus!!!! smile smile smile Aki idén mást tapasztalt, az kérjük írja meg Nekünk, mert ez nagyon nagyon nagyon, sőt, életbevágóan fontos!!!! smile smile smile Különben még 22 napig fogunk ezen aggódni! smile smile smile Reméljük, hogy az itthoni időjáráshoz képest Neos Marmarasban most sokkal jobb idő van! Kata! Képzeletben már rengetegszer bevásároltunk a piacon és az összes vízisportot kipróbáltuk Paliouri-ban! smile ...ööö... smile Kismatkák vannak? smile Ha nincsenek, akkor tudunk exportálni a kertből! smile smile smile Sok puszit küldünk! Magdi és Laci
Olivér Dátum: 2011-06-26 16:37:33
Grand Kata írta ekkor: 2011-06-25 20:10:25
Kedves Olivé! Gondolkodtam rajta, hogy válaszoljak e soraidra. Lehet, egy kicsit többet is foglalkoztunk ezzel a témával, mint kellett volna. Én nem sértegettelek, s úgy érzem én sem érdemlem meg. Nekem minden vendégem legyen az új, vagy régi egyformán kedves. Igyekszem ugyanúgy törődni mindenkivel. A hibákat is fel tudom mérni, csak azt nem értem, milyen hibákról van szó. Nem lehet azonos izlése mindenkinek. A kritikát is elfogadom, ha igaz, csak konkrétumban és én olyan szavakkal, hogy tanuljak az esetleges hibákból és felmérjem a vendégek igényeit. Bármennyire fúrcsa, én ezt teszem. Hagyjuk az ételt, hiszen már az unalomig ragoztuk. Tudom, hogy a Politisben laktatok, a társalgóban lévő net a telefonközpontosok sztrájkja miatt nem működött néhány napik. Szerintem ez sem volt egetrengető dolog. Úgy gondolom annyi szépség van itt Neos Marmaraszon, hogy az előbbiek nem ronthatják el annak a vendégnek a nyaralását, aki jól akarja érezni magát. Ha Ti is jól éreztétek magatokat, akkor örülök és kívánom, hogy még sok szép élményben legyen részetek Görögországban. Üdvözlettel: Kata smile smile
Szia Kata! Én sem sértegettelek és nem is áll szándékomban! Te magad irtad az egyik hozzászólásodban, hogy neked csak az a fontos, hogy vannak olyan vendégeid akik 5-6-szor járnak vissza. Ami biztos nagyon jó eső érzés, de azoknak a véleményét is érdemes átgondolni akik esetleg nem mindennel voltak megelégedve (ami tényleg csekély volt a jó dolgokhoz képest, de attól még igy volt), hisz a kritikák által fejlődik mindenki. Szerintem elég konkrétan megfogalmaztam azokat a dolgokat (nem csak a kaja)amivel esetleg mi megszivtuk és nem feléd irányuló támadás volt, inkább a jövőbeni utazóknak figyelemfelkeltő, hogy ne lépjenek ugyanabba a hibákba mit mi. Itt hozzá is teszem, hogy veled (meg magával a várossal, szállással, utazással) semmi gondunk nem volt, maximálisan meg voltunk veled elégedve. Nem azért nem mennék vissza már bármivel olyan nagy gondunk lett volna, hanem azért mert szeretjük mindig az újat felfedezni. Elsőre Korfut néztük ki, csak sajnos annyira eltököltük az időt, hogy arról lemaradtunk, de jövőre lehet rágyúrunk. smile Másrészt ha mindenki csak a jót irja meg, mint a nagy többség, akkor inkább nevezhetnénk egy irodát reklámozó fórumnak, mint egy tényeket és tapasztalatokat megosztó valójában az utasokat segitő fórumnak. További jó munkát és szép időt! smile
Tóth Bernadett Dátum: 2011-06-26 15:21:23
smile smile smile smile smile 346 nap!!! smile smile smile
Farkas Regina Dátum: 2011-06-26 13:43:06
14 naap. smile smile smile