Kedves Kata!
Nem őrli fel a szép emlékeim a kevés negativum, nagyon jól éreztük magunkat, csak már ti kezditek itt bemagyarázni nekem, hogy jajj de rosszul éreztem magam, de ez nem igy van.

Nem tudom miért nem lehet tanulni a hibákból és miért egyből támadólag kell fellépni.
Ha igazán annyira érdekelnének a vendégeid akkor nem csak a pozitiv dolgokkal törődnél és azokkal a vendégeiddel akik 5-6 éve vissza járnak, hanem tanulnál az esetleges hibákból és felmérnéd a vendégeid igényeit.
Hát az én kajámat azt már le nem méred, de a képet neked is rendelkezésedre tudom bocsájtani.
Nem a kaja minőségével volt gondom, hanem az úgynevezett pörkölt mennyiségével.
Itthoni étteremben ilyen keveset nem kaptam sehol még, ha már ezzel pedálozol.
Semmi bajom nem volt a szállodával, úgyhogy nem tudom most ezt mire hozod fel!? Tökéletesen megfelelt az apartman.
Különben meg Politisban laktunk és volt is net egy ideig, amit használtunk is még be nem szart az utolsó napokban.
Kedves Olivé! Gondolkodtam rajta, hogy válaszoljak e soraidra. Lehet, egy kicsit többet is foglalkoztunk ezzel a témával, mint kellett volna. Én nem sértegettelek, s úgy érzem én sem érdemlem meg. Nekem minden vendégem legyen az új, vagy régi egyformán kedves. Igyekszem ugyanúgy törődni mindenkivel. A hibákat is fel tudom mérni, csak azt nem értem, milyen hibákról van szó. Nem lehet azonos izlése mindenkinek. A kritikát is elfogadom, ha igaz, csak konkrétumban és én olyan szavakkal, hogy tanuljak az esetleges hibákból és felmérjem a vendégek igényeit. Bármennyire fúrcsa, én ezt teszem. Hagyjuk az ételt, hiszen már az unalomig ragoztuk. Tudom, hogy a Politisben laktatok, a társalgóban lévő net a telefonközpontosok sztrájkja miatt nem működött néhány napik. Szerintem ez sem volt egetrengető dolog. Úgy gondolom annyi szépség van itt Neos Marmaraszon, hogy az előbbiek nem ronthatják el annak a vendégnek a nyaralását, aki jól akarja érezni magát.
Ha Ti is jól éreztétek magatokat, akkor örülök és kívánom, hogy még sok szép élményben legyen részetek Görögországban. Üdvözlettel: Kata