(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Nagy Gábor Dátum: 2011-06-23 18:43:35
Szia szeretnék pár dolgot megtudni:)Július 26.-án megyünk a párommal Neos marmarasra az Athéne apartmanba.Autóval megyünk és szeretném tudni hogy milyen a felszereltség a szobában?Hűtő van?1 emeleti szobát foglaltuk B3 tengerre néző.A tenger ebből a szobából mennyire jól látható?Esetleg nem lehet képet megnézni erről a szobáról és a kilátásáról?Előre is köszönjük!Noémi-Gábor.
Olivér Dátum: 2011-06-23 17:05:04
magoeva írta ekkor: 2011-06-22 22:27:34
Parthenonas varázslatos. A régi romos-és a már fullextrásan felújított villák....a több száz éves olajfák, a falakon felfutó bougenwillea, a panoráma...a hatalmas fa, melynek törzsét négyen se értük körbe...Remélem ezekre tovább emlékszel majd kedves Olivér, mint az út melletti szemétre, vagy az esetlegesen elütött kígyókra.
Kedves Éva! Nekem nem szelektiv a memóriám, mint neked, én mindenre emlékszem! smile Csak ezt ne mond, hogy ez de helyénvaló, hogy nem vigyáznak a természet adta értékeikre, mert ez iszonyat érdekes felfogás akkor szerintem. Esetleg te is bevágtál felfele egy camping széket az erdőbe? smile
Olivér Dátum: 2011-06-23 17:01:50
magoeva írta ekkor: 2011-06-22 22:16:30
Esküszöm, hangosan felkacagtam, amikor a képekről írt, mi az első amit megemlített a sokszázból????!!!! és mi lovagolunk rajta ? Ehh
Szia Kedves Éva! Hát ha figyelmesebben olvasnál, akkor tudnád hogy nem véletlen. Péter irta, ha gondolom küldjem el és közzéteszi,erre reflektáltam. Ez csak 1 kép igy hamar el tudtam neki küldeni. 700-800 képből sokkal időigényesebb volt leválogatni azokat a "jobb" képeket amiket még szintén tegnap elküldtem Péternek. De nyugodtan kötekedj, ha nincs jobb dolgod! Nem nagyon izgat! smile
Olivér Dátum: 2011-06-23 16:55:21
magoeva írta ekkor: 2011-06-22 22:15:28
nem jól emeltem ki Olivér idézetét.... és a gyönyörű magyar tájakon járva sose láttál ilyesmit az út szélén gondolom.... én csak ezt fűztem hozzá smile
Sokat láttam ilyet, de gondoltam a görögök különbek és jobban vigyáznak arra amilyük van, ha már ilyen szerencsések, de úgy látszik nem.
Tóth Márta Dátum: 2011-06-23 15:42:43
Weisz Orsolya írta ekkor: 2011-06-23 10:49:01
Mi 16-án jöttünk haza Maramarasról, hosszabb beszámoló itt olvasható: http://www.hellasz.hu/beszamolok/ Fotók itt láthatók: http://www.worsi.fotoalbum.hu/?pageid=2 Nekünk is van fotónk a Sarti ebédről smile Mi elégedettek voltunk vele. Sok volt, finom volt. smile
Szia Worsi! Csatlakozom az előttem szólókhoz, látom, Te is szorgalmasan fényképeztél, jól sikerült fotók. Tetszett a beszámolód is, nem eresztetted bő lére, de sok hasznos infó van benne. Már kezdek ráhangolódni a nyaralásra, amiben segítségemre van a Live FM is, amit ismét lehet hallgatni a hellasz.hu-n (bocs, nem a reklám helye, de nagyon hiányzott már a jó kis görög zene).